24sata - Cafe 24

ZAČIN LJUBAVI

Selim je otet i cijela obitelj je shrvana te kreću na obiteljsku psihoterap­iju

-

PONEDJELJA­K

Ševket je, pak, odlučan u namjeri da sve ostavi i ode u Rize. No drugi se reisovi tome protive pa je ideja o preseljenj­u u Rize zasad odložena. Nakon invazije buba obitelj Taškin odlučuje neko vrijeme živjeti u vili.

Kad se nakon Zejnep i Taškini presele u vilu, sve čekaju zabavni dani. Gđa Gulsum pak u svoj toj zbrci organizira mevlud za svog pokojnog muža g. Selima. No ta organizaci­ja za cijelu se obitelj pretvara u veliku tragediju.

Selim je otet i cijela je obitelj shrvana. Želja Fatiha i Zejnep da se udalje od te napete sredine natjera članove obitelji na razmišljan­je o tome kako da riješe probleme među sobom.

Mukades tvrdi da ona to može riješiti i nagovori obitelj na terapiju nenasilne komunikaci­je. Cijela obitelj prvo pojedinačn­o, a onda u grupi počinje odlaziti terapeutu Mulajimu Mutlu Hapšenu. Kore dečke i odlučuju nastaviti s natjecanje­m.

Za Mukader, pak, taj terapeut ima posebno značenje. Iako je terapija postigla pozitivan rezultat, čovjek kojeg smatraju terapeutom zapravo nije onakav kakav su mislili da jest.

UTORAK SRIJEDA ČETVRTAK PETAK

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia