24sata - Cafe 24

Stigao je treći nastavak filma o legendarno­me plaćenom ubojici

-

1

JOHN WICK 3 U novom nastavku plaćenog ubojicu Johna Wicka love jer mu je za glavu raspisana tjeralica od 14 milijuna dolara te jer je prekršio osnovno pravilo hotela Continenta­l.

2

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU Priča počinje nestankom istražitel­ja Harryja Goodmana, a njegov sin Tim pokuša saznati što mu se dogodilo. U istrazi mu pomaže detektiv Pikachu.

3

PREVARANTI­CE Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevaranti­ce, jedna vara na sitno, druga je vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. Film “Prevaranti­ce” remake je komedije iz 1988. “Dirty Rotten Scoundrels”.

4

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ Iskre krenu frcati kad se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja Charlotte Field, a sad popularna američka političark­a.

5

OSVETNICI: ZAVRŠNICA Nakon razornih događaja svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke.

6

UGLYDOLLS Moxy i njezin Uglydoll prijatelj svaki dan slave život i njegove beskrajne mogućnosti. Jednog dana Moxy okuplja grupu prijatelja i kreće u potragu za onim što je s druge strane.

7

HELLBOY Antiheroj Hellboy se vraća u osvetničko­j misiji u Londonu, gdje se drevni duh zle vještice vratio iz mrtvih. Samo heroj kao Hellboy u stanju je boriti se s vješticom.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia