24sata - Cafe 24

NA GRANICI

Bosanskoj policiji naručitelj­i švercane vojne robe uspiju pobjeći, Skorupović­i slave pobjedu, a u selo se vraća Božo, koji prosi Ivanu

-

PONEDJELJA­K Nakon dugog traženja po Borisovu stanu Krešo na kraju shvaća gdje je snimka - na mačkinu privjesku. Uz puno muke dečki se dokopaju USB-a i snimke. Marko u zadnji tren spriječi Dudu da zatuče Zdenka lopatom.

UTORAK Željka je iznenađena kada u Lokvici zatekne Marka. No ubrzo joj Marko objasni zašto je došao. Izloži joj plan te je pita želi li im pomoći, na što Željka pristaje te uhiti Skorupović­e. SRIJEDA Dok Marko šalje Borisa u zatvor, bosanskoj policiji pobjegnu naručitelj­i švercane vojne robe - Ljubo i Ljubica. Skorupović­i slave pobjedu, a u selo se vraća i Božo, koji prosi Ivanu. ČETVRTAK Penave saznaju da je Kunac, koji je, tehnički gledano, kapetan, oženio Luku i Sandru. Luka je, gdje god bio, svašta naručivao, a ništa nije plaćao pa sada to pada na teret Nediljku, koji je izvan sebe od bijesa, kao i Anđelka.

PETAK Željka postavlja Tomu za načelnika jer nema nikoga drugog. Tomo uvodi nova pravila, a kad naiđe na ukraden auto, sumnja na šverc. Na Lukino i Anđelkino iznenađenj­e, Sandra se useli kod Penava.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia