24sata - Cafe 24

Jose Alfredo i Maria Marta iznenade se kad vide što je u bazenu

IMPERIJ

-

PONEDJELJA­K Silviano želi zamoliti Merivala da oslobodi Marcaa. Merival pita Silviana je li on Fabricio Melgazo. Danielle javi Mauriliju da je njegov sef prazan. Orville čuje Carmeminu poruku i zabrine se. Xana je ironičan prema Mariji Clari. UTORAK José Alfredo se sastane s Marijom Martom. Otkriju tko je kupio kuću u Petropolis­u. Joseu Alfredu je sumnjivo da je bazen prekriven. On i Maria Marta su iznenađeni onime što vide u bazenu. SRIJEDA Maria Marta izaziva Mariju Isis. Aecio i Daniel pokušavaju napustiti kuću u Petropolis­u. Silviano dolazi u kuću u Petropolis­u. Maria Marta izaziva Mariju Isis. Aecio i Daniel pokušavaju napustiti kuću u Petropolis­u.

ČETVRTAK Jose Alfredo se povjeri Joseu. Jose Alfredo razgovara telefonski s Marijom Isis. Salvador će izlagati slike u Parizu. Nana daje Xani ultimatum. Vicente razgovara s Antoniom i Luigijem.

PETAK Svi na vjenčanju iščekuju dolazak Marije Clare. Ona razgovara s Joseom Alfredom telefonom. Jose Alfredo razgovara s Cristinom. Počinje vjenčanje. Maria Marta se susretne s Joseom Alfredom. Maria Isis i Magnolia prate vjenčanje na Teovu blogu. Severo i Magnolia razgovaraj­u u bolnici.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia