24sata - Cafe 24

Očajna Sara pokušava doći do Mihajla unatoč zabrani pristupa

POGREŠAN ČOVJEK

-

PONEDJELJA­K Lazar je šokiran kad njegova rođena majka povjeruje da je on pregazio brata Mihajla. Uspaničena Dijana razmatra gdje bi moglag skloniti Saru na sigurno kako je policija ne bi pronašla. Znatiželjn­iZnat Ven zahtijeva Leino i Lazarovo objašnjeno­bjašnjenje. Očajna Sara pokušava doći do Mihajla unaunatoč zabrani pristupa. UTORAK Doktorica AAleksandr­a pokušava spasiti Mihajla, koji je u kritičnom zdravstven­om stanju. Inspektori­ca Sonja privodi Lazara na policijsko ispitivanj­eispitivan­je. Dijana uznemiri Aleksandru­dru neobičnim zahtjzahtj­evom koji se tiče Mihajla. Zoe želi znati istinu pa pritišće Leu i Lazara pitanjima.

SRIJEDA Mihajlo se napokon budi iz kome, a Nastasja nalazi nove tragove u istrazi o njegovoj nesrećines­reći. Sara pobjesni na Dijanu kad dozna da je lažno optužila Lazara kako bi nju spasila. LazarL i Lea više ne mogu lagati Zoe te su konačno odlučili otkriti joj cijelu istinu.

ČETVRTAK BesBespomo­ćnog i nevinog Lazara dovode u lisiclisic­ama u policijsku postaju, a suosjećajn­a SaSara priznaje Mihajlu da je ona skrivila nnesreću. Razočarana Zoe sve više gubi povjpovjer­enje u Leu pa odlazi do Mihajla, koji jje voljan primiti je i saslušati sva pitanja kojako je pripremila za njega. Nastasja pokupokuša­va nagovoriti Sonju da odloži podizanjep­odiza optužnice protiv Lazara.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia