24sata - Cafe 24

S pjesmom ‘Ja samo za te živin’ nastupit će na festivalu u Splitu Ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet

-

Nakon što su u veljači napunili dvije velike dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, oduševili mnogobrojn­u publiku i time još jedanput potvrdili svoj glazbeni status, klapa Rišpet za obožavatel­je je ponovno pripremila još jednu glazbenu poslasticu.

Ovaj je put riječ o njihovoj novoj pjesmi “Ja samo za te živin” s kojom će jedna od naših najpopular­nijih klapa nastupati ove godine na Splitskom festivalu početkom srpnja.

- Pjesma je to koja priča o ljubavi, kako i sami stihovi kažu: ‘Ja samo za te živin, ja samo za te dišem, kada tebe sretnu vidin ne triban ja ništa više’... ljubav, ljubav i samo ljubav uvijek je moto klape Rišpet - kažu nam njezini članovi. Dodaju kako im je to “u krvi”. Jednostavn­o ne znaju i ne mogu nikako drukčije. - Od nas se to i očekuje. Obraćamo se ponovno našim divnim ženama koje su bile na oba rasprodana Rišpetova koncerta u Lisinskom. Pronaći će se u ovoj pjesmi, siguran sam - kaže Pero Kozomara, voditelj klape i skladatelj njihove najnovije ljubavne balade. Klapa je sigurna kako je najnoviji singl zapravo jedna od onih pjesama s kojom se na određeni način svatko može poistovjet­iti. Autor glazbe za pjesmu “Ja samo za te živin” je, kao i uvijek, upravo Kozomara.

Tekst je pisao Robert Pilepić, a aranžman Leo Škaro. Najnovija pjesma klape Rišpet zapravo je divna i lagana balada naslonjena na dalmatinsk­e uspješnice Pere Kozomare i ostatka ove dalmatinsk­e klape.

U pjesmi se klapa ponovno obraća svim ženama za koje vjeruju da će se uspjeti pronaći u njoj.

Klapa Rišpet, poznatija i kao “Dalmatinsk­i slavuji”, kako ih publika od milja zove, novom će pjesmom sigurno opet oduševiti vjernu publiku koja je s velikim nestrpljen­jem čekala njihov najnoviji singl.

- Predivna pjesma. Meni je klapa Rišpet osobno najdraža klapa. Nema niti pjesme da mi ‘nije sjela’- napisala je na društvenim mrežama obožavatel­jica. (po)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia