24sata - Cafe 24

‘Ma kakvi milijuni, pa Šaban nije imao ni račun’

To su laži, kaže Šabanova obitelj na navode da je pjevač imao skrivene milijune

-

Šaban Šaulić je sakrio dva milijuna eura na računu u Njemačkoj, “vrišti” s naslovnica srpskih medija. Obitelj, još shrvana tugom, demantira da je pjevač imao tajni račun u Njemačkoj.

- Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći - javila nam se Šabanova kći Ilda. Pjevač je navodno bogate napojnice koje je dobivao, posebice na romskim svadbama, spremao na tajni bankovni račun. Tako si je htio osigurati lagodnu starost i obitelji bezbrižan život. Cijela regija bruji o tome da je riječ o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz odvjetnika. Pjevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljoti­ne. Uvjereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji se brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovo­rnik” obitelji.

- Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine tvrtke, ona mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebao zaraditi da uspije ‘sakriti’ dva milijuna eura? - kaže Jovanović. Dodaje da je obitelji i dalje teško, ali da se trude živjeti normalno. (dl, tp)

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia