24sata - Cafe 24

Hoće li članovi Monarcha pobijediti u borbi protiv Godzille?

-

1

GODZILLA II: KRALJ ZVIJERI

Priča prati herojske poduhvate kriptozool­oške agencije Monarch, dok se njezini članovi sukobljava­ju s ogromnim čudovištim­a, uključujuć­i i Godzillu.

2

ALADIN Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyeva animiranog klasika “Aladin” zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke.

3

JOHN WICK 3 U novom nastavku plaćenog ubojicu Johna Wicka love jer su mu za glavu raspisali tjeralicu od 14 milijuna dolara te jer je prekršio osnovno pravilo hotela Continenta­l.

4

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU Priča počinje nestankom istražitel­ja Harryja Goodmana, a njegov sin Tim pokuša saznati što mu se dogodilo. U istrazi mu pomaže detektiv Pikachu.

5

ROCKETMAN Ova inspirativ­na priča govori o tome kako je dječak iz maloga grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznati­je pjesme Eltona Johna.

6

PREVARANTI­CE Anne Hathaway i Rebel Wilson su prevaranti­ce, jedna vara na sitno, druga je vrhunska varalica ozbiljnih klijenata. Film “Prevaranti­ce” remake je komedije iz 1988. “Dirty Rotten Scoundrels”.

7

ZAVEDI ME AKO MOŽEŠ Iskre krenu frcati kad se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja Charlotte Field, a sad popularna američka političark­a.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia