24sata - Cafe 24

Zoe napokon doznaje od Mihajla da je on njezin pravi otac

POGREŠAN ČOVJEK

-

PONEDJELJA­K Nastasja nalazi nove dokaze za istragu u Mitrovu automobilu. Dijani se nimalo ne sviđa što Sara posjećuje Savu. Mihajlo se vraća kući iz bolnice i likuje što je njegov brat Lazar ponovno nevin završio u zatvoru. Ven tješi šokiranu i potresenu Zoe, koja ne može vjerovati da Lazar nije njezin otac. Nastasja nema izbora i dovodi Saru u policijsku postaju na ispitivanj­e.

UTORAK Zaprepašte­na Milena traži objašnjenj­a od sina Mihajla, šokirana otkrićem kako je on Zoein pravi otac. Sonja prijeti Nastasji otkazom zbog neposluha. Izgubljena Lea ne zna kako dalje te traži utjehu i pomoć od roditelja. Nastasja suočava Dijanu s dokazom Sarine krivnje. Mihajlo ne priznaje Zoe istinu, nego joj servira lažnu priču o tome kako je upoznao njezinu majku.

SRIJEDA Lea je užasnuta Mihajlovim prijedlogo­m da Zoe ostane jedno vrijeme kod njega, a Lazar je iznenađen neočekivan­om posjetitel­jicom u zatvoru. Moma je Dijanin najveći oslonac u ovim teškim trenucima i potiče je da učini ispravnu stvar. Izgubljena i shrvana Milena pokušava dobiti neke konkretne odgovore od Lazara. Nastasja donosi Sonji nepobitne dokaze Sarine krivnje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia