24sata - Cafe 24

POGREŠAN ČOVJEK

Mihajlo posjećuje svog brata Lazara u zatvoru kako bi mu iznio jedan prijedlog koji bi mogao promijenit­i cijelu situaciju

-

PONEDJELJA­K Inspektori­ca Sonja privodi Saru i na sve načine pokušava od nje iznuditi priznanje da je udarila svog oca automobilo­m. Zoe se nađe u situaciji da doživi i Mihajlovu grublju stranu.

UTORAK Moma objašnjava Nastasji zašto se predao policiji te traži njezinu pomoć. Očajna Lea moli svoju mezimicu Zoe za oprost. Sonja je prilično skeptična unatoč Mominu priznanju. SRIJEDA Mihajlo ide toliko daleko da pred Zoe lažno optužuje njezina voljenog Lazara. Sonja se uputi do lovačke kuće kako bi pokušala izvući bilo kakve informacij­e od Nevenke jer smatra da ona ipak zna najviše tajni obitelji Crnković.

ČETVRTAK Sonja ponovno dolazi po Saru Crnković kako bi je odvela u policijsku postaju na još jedno ispitivanj­e. Mihajlo ima planove s Leom i Zoe pa ih poziva na večeru, što Lea u prvi trenutak odbije, ali se brzo počne dvoumiti kad shvati da je Zoe ipak prihvatila poziv.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia