24sata - Cafe 24

Brennan i agent Booth svađaju se oko toga kako će odgajati kćer

KOSTI

-

PONEDJELJA­K Brennanica se uz Maxovu pomoć još skriva s Christine nakon što joj je haker Christophe­r Pelant smjestio za ubojstvo svog mentora dr. Ethana Sawyera. Booth se zaklinje da će uhvatiti Pelanta s FBI-evom pomoći ili bez nje.

UTORAK Brennanica se vratila kući nakon nekoliko mjeseci u bijegu i između nje i Bootha osjeća se neugodna napetost. Pozornost im od nje odvuče istraga spaljenog tijela pronađenog­a u bačvi ulja pod mostom, no u istrazi se stalno prepiru jer se oboje žele dokazati jedno drugomu nakon što su dugo bili odvojeni. SRIJEDA Nepoznatom je čovjeku odrubljena glava u eksploziji koju je uzrokovao eksploziv ostavljen u čaši na krovu njegova auta na parkirališ­tu hotela. Caroline makne Bootha sa slučaja i umjesto njega kao partnericu u istrazi dodijeli mladu i svadljivu agenticu Oliviju Sparling. ČETVRTAK Kada par koji se svađa pokuša izvući svoj auto iz jarka pokraj ceste, gume koje se vrte otkrivaju truplo ispod njega… I poprskaju ostatke po nesretnom suprugu koji slučajno proguta nekoliko komadića.

PETAK Na kamenju ispod mosta pronađeno je truplo muškarca s iznimno mnogo slomljenih kostiju. Tim brzo isključi samoubojst­vo: tijelo je bačeno s mosta nakon što je žrtva imala srčani udar. Te se večeri Booth i Brennanica posvađaju oko toga kako odgajati Christin.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia