24sata - Cafe 24

Tko će zapjevati Huljićev ljetni hit?

Petero finalista u showu bori se za 50.000 kuna, nastup na ovogodišnj­em Splitskom festivalu i pjesmu Tončija Huljića ‘Ja bi tija bit’

- Piše: ASTRID ČADA

Tijekom ovog vremena što smo mi u žiriju proveli zajedno, zadali smo si nekoliko parametara koje kandidati moraju zadovoljit­i. Svi finalisti imaju i osobnost, i mladost, i skromnost koja je važna, ali što je najvažnije – fenomenaln­o pjevaju, izjavio je Petar Grašo (43). Hrvatski pjevač zajedno s ostalim članovima žirija Tončijem Huljićem, Ninom Badrić, Andreom Andrassy i Brankom Đurićem Đurom, imat će težak zadatak - od pet finalista showa ‘Zvijezde - ljetni hit’, odabrati pobjednika ili pobjednicu koji/a će kući otići s Tončijevim ljetnim hitom ‘Ja bi tija bit’, 50 tisuća kuna te nastupom na Splitskom festivalu.

- Ovih petero natjecatel­ja stigli su do kraja zbog količine svog talenta, upornosti, volje i strašne želje – i zasluženo su tu. Osim toga, ne mogu vjerovati da smo nakon prošlogodi­šnjeg serijala uspjeli pronaći još ovoliko puno skrivenih dragulja. Svima nam je vilica pala kad smo čuli neke od njih kako pjevaju - rekla je Nina. U finalu su makedonska Beyonce i najmlađa natjecatel­jica Lina Pejovska (16), bivši profesiona­lni vojnik Ivan Vidović (20), kemijski tehničar Lucijan Janko Krnić, Tuzlanin Armin Malikić (27) i 18-godišnja Andrea Kadić. Svaki od kandidata, smatra žiri, ima šanse za pobjedu, a tko će novi ljetni hit otpjevati bolje, gledatelji će doznati u subotu od 20.15 sati na RTL-u.

 ??  ?? Lina, Ivan, Lucijan, Armin i Andrea bore se za ovogodišnj­i ljetni hit i nastup na festivalu
Lina, Ivan, Lucijan, Armin i Andrea bore se za ovogodišnj­i ljetni hit i nastup na festivalu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia