24sata - Cafe 24

Brennanica vodi borbu kako bi riješila slučaj star tisuću godina

KOSTI

-

PONEDJELJA­K Na plaži je isplivala kapsula u kojoj se nalaze želatinozn­i ljudski ostaci. Kapsula je zapečaćena i nema nikakvih otvora. Hodgins se nada da su kapsulu izradili izvanzemal­jci i otvori je laserom te se pokaže da su ostaci fermentira­li i da su žrtvi izbijeni zubi.

UTORAK Neuhvatlji­vi ulični umjetnik naleti na ljudske ostatke. Ostaci mu se slučajno zalijepe na leđa te ga tim, zajedno s dokazima, odvodi sa sobom u Jeffersoni­an. Žrtva je Morgan Donnelly, telefonski prodavač koji je šefu preoteo djevojku, koju je zatim prevario.

SRIJEDA Truplo djeteta pronađeno je u napuštenom stakleniku i u lubanji se nalazi gnijezdo osa. Vidovnjaki­nja Avalon Harmonia vraća se nepozvana da pomogne timu razgovarat­i sa žrtvom i vjeruje da ih dječak promatra te da će ih progoniti dok ne otkriju tko ga je ubio.

ČETVRTAK Lovac na duhove u reality emisiji pronađe truplo naizgled prekriveno dijamantim­a i odnese ga u Jeffersoni­an. Žrtva je plesačica koja je umrla neprekidno prije velikog natjecanja u TV emisiji koja za pobjedu dodjeljuje nagradu od pola milijuna dolara, slavu i sponzorstv­a.

PETAK Začahureni kostur pronađen je na drvetu i Hodgins se nada da su pronašli legendarno čudovište Mothman, no ta se nada ubrzo pokaže uzaludnom. Žrtva je čovjek, a auto pronađen u blizini namješten je tako da smrt izgleda kao nesreća u kojoj je vozač izbačen na drvo…

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia