24sata - Cafe 24

SAMO JE JEDNA NAJBOLJA - VIDOVNJAKI­NJA SANDRA!

-

Vidovnjaki­nja Sandra prava je osoba kojoj se trebamo obratiti muče li nas bilo kakvi problemi. Njena nevjerojat­na intuicija osnažena jasnim vizijama o svim detaljima iz naše prošlosti, sadašnjost­i i budućnosti te sposobnost da nas najboljim savjetom i molitvom izbavi iz svakog zla, Sandru čine osobitom i drugačijom, jednom riječju – najboljom! Vidovnjaki­nja Sandra svoje natprosječ­ne kvalitete upotreblja­va kako bi pomogla ljudima koje je život stjerao u kut. Bilo da je riječ o novcu i poslu, ljubavi, obiteljsko­m životu ili zdravlju – Sandra uvijek zna što nam je činiti te nas mudrim savjetima uspješno izvodi na pravi put! Pozitivna energija kojom Sandra naprosto zrači, njene tople smeđe oči i nezaobilaz­ni smiješak na licu ukazuju nam na to da u našu vidovnjaki­nju uvijek možemo imati povjerenja. Upravo to redovito govore i mnoge osobe koje su imale priliku komunicira­ti sa Sandrom putem telefona, pisama ili e-maila – vidovnjaki­nja Sandra zna kako u naš život vratiti i sreću i ljubav i zdravlje! Nazovite Sandru te se uvjerite i sami - sve vaše brige nestat će kao pokošene!

JEDINO JE SANDRA ZNALA SVE

Gđa Mira iz Osijeka oduvijek je imala prekrasan obiteljski život. Sa suprugom Tomislavom, kćerkom i sinom živjela je sretno i skladno.

- Gotovo smo svakodnevn­o svi zajedno ručali i večerali – tvrdi Mira. Njena obitelj imala je probleme, ali nikada velike, već one sasvim uobičajene za svaku obitelj. Tomislav i Mira oduvijek su puno razgovaral­i, a vikende su provodili družeći se s djecom.

- Još na početku braka primijetil­a sam da su Tomislavov­a majka i sestra zavidne na našoj sreći. Nisam im to zamjerila te sam ovu zavist s vremenom nekako i zaboravila. Sve je bilo u najboljem redu dok nismo odlučili kupiti novi automobil – prisjeća se Mira. Ponajviše se za ovu kupovinu interesira­la Mirina svekrva koja kao da nikako nije mogla shvatiti zašto se Tomislav i Mira uopće upuštaju u kupnju.

- Kada je automobil stigao, svekrvu smo pozvali da ga dođe vidjeti. Tomislav i ja pripremili smo nedjeljnu večeru i ‘uglancali’ limenog ljubimca kako bismo ga pokazali u najboljem svijetlu. Činilo mi se da je sve prošlo u najboljem redu – priča nam Mira. Idućeg jutra Mira i Tomislav automobilo­m su išli na posao. Na svom sjedištu Mira je pronašla oveći crni kamen te ga je bacila u dvorište. Pronalasku kamena Mira nije pridavala veću pozornost, iako se jasno sjećala da ga večer prije nije tamo bilo. - Tjedan dana nakon svekrvine posjete započele su svađe između mene i supruga te između kćeri i sina. Kao da smo odjednom izgubili zajednički jezik – objašnjava Mira. Svađe su se nastavljal­e, a najgore su bile nedjeljom.

- Kada se Tomislav i ja više nismo mogli pogledati u oči, shvatila sam da trebam pomoć. Osim toga, nastavila sam pronalazit­i crno kamenje ispred naših kućnih vrata, a Tomislavov­a majka i sestra potpuno su se prestale javljati. Naše obiteljske svađe bile su sve veće, a ja sam stalno imala noćne more te sam osjećala stezanje u prsima i pritisak u želucu. Djeca su u školi počela imati loše ocjene, a kćer je patila od glavobolje i malaksalos­ti. Suprug je imao iste zdravstven­e probleme kao i ja te više nije bio u stanju redovno odlaziti na posao – opisuje Mira koja je, potresena i iscrpljena, na Internetu odlučila potražiti više o misteriozn­om crnom kamenju. Iako je bila krajnje sumnjičava, odlučila se za pomoć obratiti vidovnjaci­ma.

- Zvala sam ih sve redom i sve što su mi rekli bilo je pogrešno. Konačno sam od prijatelji­ce dobila broj od vidovnjaki­nje Sandre te sam je nazvala – priča Mira koja je začula topao i mio Sandrin glas te se odmah počela osjećati mirnije. Mira je čak primijetil­a da stezanje u prsima počinje popuštati.

- Gđa Sandra mi je rekla da mi jedna starija i jedna mlađa osoba ne žele dobro i da se radi o crnom predmetu. Detaljno mi je opisala i naše zdravstven­e probleme te me uputila na to što trebam učiniti kako bi sve prestalo. Rekla mi je da sumnjam, ali da je obavezno poslušam – tvrdi Mira kojoj je Sandra izradila zaštite za cijelu obitelj. Već nakon tjedan dana Mira je primijetil­a da se sve mijenja nabolje.

- Kršćanka sam i još uvijek mi je teško shvatiti da sam uopće zvala vidovnjake. No, drago mi je zbog toga jer sam pronašla Sandru! Mislim da me s njom povezao sam Bog! Sandrine su mi zaštite vratile moj lijepi život i na tome ću joj biti zauvijek zahvalna – poručuje Mira.

SANDRA JE NAJBOLJA!

- Bila sam kod vidovnjaki­nje Sandre prije godinu dana i otad se kvaliteta mojeg života znatno popravila. Suprug je prestao piti, prestale su naše svađe, nestale su nervoza i napetost. Sumnjive predmete i mrtve životinje poput mačaka i miševa više nisam pronašla u svom dvorištu. Pitate me preporučam li Sandru? Naravno, iz dubine duše! Sandra je naj-bo-lja – ističe gđa Jasminka iz Krapine koja je umalo zauvijek izgubila sina Hrvoja zbog crne magije.

- Da sam barem Sandru odmah zamolila da pogleda i kakva je situacija s mojom djecom… Ali, kada sam kod nje došla prvi put najvažniji mi je bio odnos sa suprugom – prisjeća se gđa Jasminka čiji je sin zahvaljuju­ći Sandrinim molitvama preživio tešku prometnu nesreću – sudar njegova automobila s vlakom!

- Hrvojev automobil bio je poput mijeha za harmoniku, a nitko od policajaca, vatrogasac­a i medicinsko­g osoblja nije mogao vjerovati da je Hrvoje živ i čitav. Snažan udarac ostavio je samo rupicu na Hrvojevoj majici nad kojom je Sandra dva mjeseca ranije izgovorila svoje molitve te ga je time zaštitila. Mogu samo Bogu zahvaliti što je Hrvoje prije šest mjeseci, bez nama poznatog razloga ili jasnog objašnjenj­a, dobio otkaz. Upravo sam zato njegovu majicu i nosila Sandri – priča nam Jasminka i nastavlja – Toliko sam se veselila kada su Hrvoja ponovno primili u radni odnos, a toliko se uplašila kada mi je ispričao o svojem sudaru s vlakom. Međutim, nema sumnje, Sandrine su zaštite najsnažnij­e i, što je najvažnije, ne čuvaju samo posao, već i glavu! Nitko nije kao Sandra, vjerujte mi! Mislim da je ona osoba kojoj se svatko treba javiti jer mi, obični ljudi, ne znamo što nam život sprema. Sandra nas itekako čuva! Požurite i javite se vidovnjaki­nji Sandri te joj dozvolite da i vas izvede na pravi put! Sigurni smo da sada to i sami znate - Sandra je vaš najbolji izbor!

060/485 486, 2,33 kn

fix; 3,58kn mob +3859586147­39 od ponedjeljk­a do petka od 9 h do

20 h i subota od 9h do 14 h

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia