24sata - Cafe 24

Obitelj ‘Rambo’stigla na odmor u Dalmaciju

-

Jedna sasvim obična srijeda u Splitu. Sunce prži, oni koji mogu uživaju na piću u hladu, priča se o Hajduku, Ultri, Opari... Turista je skoro više nego domaćih, a među njima, kažu, i jedna je od najvećih holivudski­h zvijezda.

- Ma, je li ono Stallone? Čini mi se da je. Je, eno mu i žena i dica. Eno ga s bradom pod šeširom - krenuo je šušur s obližnje klupice. I, čini se, barem prema onome što kažu Splićani, legendarni Rocky, još legendarni­ji Rambo, jedan i jedini Sylvester Stallone (73) stigao je u Split na godišnji odmor u pratnji supruge Jennifer Flavin (50) te kćeri Sistine Rose (21), Sophie Rose (22) i Scarlet Rose (17). U Split je obitelj stigla letom iz Venecije. Prema našim informacij­ama, Sly se do zapadne obale prebacio brodom, dok su supruga i kćeri stigle luksuznim vozilom.

- Isplovili su odmah

nakon ukrcavanja - rekao nam je čitatelj koji se zatekao u blizini. Kako ga ne bi prepoznali, glumac se kamuflirao, ali lokalci su ga, tvrde nam, prozreli. Pa nije da ima sto Stallonea u svijetu. Stupili smo u kontakt s vozačima. Nažalost, nisu htjeli “odati” neke detalje pa ni kakva je bila “manča”. Ali o obitelji kažu sve pohvalno. - Supruga i djeca su mu stvarno pristupačn­i ljudi. Nema kod njih traga nekom zvjezdanom ponašanju. Upustili su se u razgovor, raspitival­i se o obali, gdje je najbolje kupati se, gdje je najbolja hrana... Ukratko, zanimale su ih insajdersk­e informacij­e domaćih. Jedrenjak Meira, kojim obitelj Stallone plovi, tjedno stoji oko milijun kuna. Opremljen je saunom, jacuzzijem, a ima i kino. Možda će u njemu gledati “Rockyja”... (rj, hi)

 ??  ?? Sylvester Stallone uživa
na luksuznoj jahti
Sylvester Stallone uživa na luksuznoj jahti

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia