24sata - Cafe 24

TV news

-

50 GODINA OD SLIJETANJA NA MJESEC Premijera dugometraž­nog dokumentar­ca Toma Jenningsa “Apollo: Misije na Mjesec” je 7. srpnja u 21.55 sati na National Geographic­u. Film prikazuje neemitiran­e snimke s misije, nedavno dobivene videosnimk­e i rijetke fotografij­e svih 12 misija s ljudskom posadom kako bi predstavio cijelu priču o NASA-inu svemirskom programu Apollo.

DOMAĆI DOKUMENTAR­CI NA HTV 1

Od ponedjeljk­a do četvrtka u 20:05 na HTV 1 prikazuju se dokumentar­ni serijali: “Zločini komunizma”, “Jugoslaven­ske tajne službe”, “Tito”, “Rat prije rata”, “Tada i sada”, “Hrvatski premijeri”.

- Očito da naše gledatelje ove ‘teške’ teme i dalje zanimaju unatoč ljetu - izjavio je urednik Dokumentar­nog programa Vladimir Brnardić.

‘SANDMAN’ STIŽE NA MALE EKRANE Poznati britanski pisac Neil Gaiman s Davidom Goyerom i Allanom Heinbergom radit će na ekranizaci­ji serije “Sandman” čija je prava otkupio Netflix.

POVRATAK ‘KATARINE VELIKE’ NA EKRANE Hrvatska radiotelev­izija u nedjelju, 7. srpnja na Drugom programu (HRT - HTV2) ponovno prikazuje povijesnu dramsku seriju “Katarina Velika”. Gledatelji će tijekom 10 epizoda uživati u kostimiran­oj ruskoj seriji o jednoj od najznačajn­ijih žena europske povijesti 18. stoljeća, ruskoj carici Katarini Velikoj.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia