24sata - Cafe 24

Vraća se Mind Flayer, a Hopper ima novi imidž

Treća sezona serije ‘Stranger Things’ uskoro stiže na male ekrane, a sa sobom donosi brojne preokrete i uzbuđenja, zbog čega je nazivaju spielbergo­vskom

- Piše: ASTRID ČADA

Serija je vrlo luda mješavina tonova, koja će ovu sezonu odvojiti od ostalih, izjavio je Ross Duffer (35).

S bratom Mattom (35) Ross je zaslužan za scenarij dviju sezona serije “Stranger Things”. Dugoočekiv­ana treća sezona već je stigla na male ekrane (4. srpnja). Radnja počinje u ljeto 1985. godine i tu su dobro poznati klinci Mike (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp) te Max (Sadie Sink) koji se bore s pubertetom.

- Željeli smo

istražiti temu promjene. Ova sezona se odvija tijekom njihova zadnjeg ljeta prije srednje škole. Klinci odrastaju i taj prijelaz će biti neuredan, nezgrapan i bolan. Postavlja se pitanje - jesu li u stanju odrasti a da se ne raziđu? - objašnjava Matt Duffer. U trećoj sezoni serije ima nekoliko novih stvari: grad Hawkins dobiva trgovački centar, iznenađuju­ća bromansa između Stevea i Dustina dobit će veću pažnju nego u drugoj sezoni, a Hopper (David Harbour) vodi borbu s odgojem telekineti­čke tinejdžeri­ce koja je u vezi s Mikeom.

- Prva sezona je

odavala ton Stephena Kinga, druga sezona je bila u duhu Spielberga, a sada postaje još bliža Spielbergu u estetici. Ima iznimno puno boje, baš smo zaronili u osamdesete, Hopper ima novi imidž i nešto je deblji - objasnio je glumac David Harbour (44).

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia