24sata - Cafe 24

Engelova ordinacija zbog neistiniti­h tračeva ostane potpuno prazna

-

PONEDJELJA­K Neki stranac šulja se oko ordinacije dr. Quirina Engela. To je dr. Sander, koji je dugo tragao za Rebeccom i napokon joj ušao u trag. Do svog bijega Rebecca je radila kod njega kao liječnička asistentic­a. On je sad želi prisiliti da mu se vrati.

UTORAK Toni Bertsch vraća se s haskijima u Kierertal. Osobito se Kathrin veseli ponovnom susretu s njim. Rudolf Marquardt, koji se uzalud trudi steći naklonost bogate nasljednic­e Kathrin Lechner, boji se novog suparnika. Kako bi ponovno otjerao Tonija, Marquardt nahrani vođu čopora otrovanim mesom.

SRIJEDA Dr. Molfenter grozničavo razmišlja kako bi mogao konačno isključiti suparnika, dr. Engela. Ciljano širi glasine da Quirin Engel s Rebeccom i Evi sudjeluje u orgijama na Loifingero­vu imanju. Ponajprije je ženska klijentela zaprepašte­na i promijeni stranu. Quirinova ordinacija ostaje prazna.

ČETVRTAK Quirin Engel opet odlazi starom seljaku Bechtholdu. Kad god je starac usamljen, izmisli kao izliku neku bolest dobroćudne kuje Sissi kako bi s veterinaro­m mogao popiti rakiju i pripovijed­ati stare priče.

PETAK Ulrich Hallhuber i Sibylle von Karlshagen u obilasku nekog planinskog sela s okružnim upravitelj­em Solingerom sklapaju pogodbu. Solinger obećava novčanu potporu za Hallhubero­ve turističke planove.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia