24sata - Cafe 24

Teresa bježi u Milano i dobiva posao u robnoj kući ‘Raj za dame’

-

Serija je nastalnast­ala prema romanu Emilea Zole “Au Bonheur DDes Dames” iz 1883., no radnjanja je premješten­apremješt u Milano, 1956. godine. Glavni lik je TeTeresa koja bježi iz Sicilije u Milanolano te se nadan da će se ondje zaposliti u stričevost­ričevoj trgovini. No kad stigne u MilanoMila­no, dozna da joj je stric na rubu bankrbankr­ota i da je optužen za palež kombkombij­a ugledne robne kuće “Raj za dame”da zbog koje gubi posao. NjegNjegov posao preuzima mladi podpoduzet­nik Pietro Mori, u kojeg se TeresaT ubrzo zaljubljuj­e. PONEDJELJA­KPO Andrein otac želižel razdvojiti kćer i Pietra pa ga pokušavapo optužiti za ubojstvo. Za tot vrijeme Vittorio se udvara TereTeresi.

UTORAK UTOR Pietro Mori odluči organizgan­izirati proslavu za Majčin dan. Teresa predloži Vittoriju da pozove i školu u kojoj predaje njegov brat kako bbi se njih dvojica ponovno zbližilazb­ližila.

SRIJEDA SRIJED Teresa otkrije prijatelji­cama da se poljubilap s Vittorijem, ali je sigurnsigu­rna da se to neće ponoviti jer ga smasmatra ženskarom.

ČETVRTAK ČETVRT Vittorio se nada susretu s TeresoTere­som, no hoće li ona doći?

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia