24sata - Cafe 24

Članica showa htjela je na umjetnu oplodnju i saznala da je trudna Irena Štetić: Stiže nam prva beba ‘Života na vagi’

-

Bivša natjecatel­jica showa “Život na vagi” Irena Štetić Andrin (37) i suprug Ivica dugo su pokušavali postati roditelji. Na Majčin dan saznali su sretne vijesti.

- Kasnila mi je menstruaci­ja 15 dana, a ja uopće nisam ni pomišljala da bi mogla biti u drugom stanju jer smo ionako imali loš spermiogra­m. Kupila sam najbolje testove i saznala da sam trudna. Plus je odmah pisao, a nedugo nakon sam saznala na uređaju da sam trudna tri tjedna. Spremali smo se za umjetnu oplodnju, a ja sam prirodno zatrudnjel­a - rekla je za 24sata Irena. Budući da su u braku od 2013., razmišljal­a je kako iznenaditi supruga. Kupila je dudu, čestitku i oduševila ga.

- Uvijek smo se radovali svakoj trudnoći naših prijatelja, kumova, a sad ćemo kroz to putovanje proći i mi. Trudna sam tri i pol mjeseca, Bog nas je nagradio - kaže.

sa sudionicim­a showa, a i sad se naježi kad se sjeti da joj je supruga kandidata Bare, Tomislava, baš to jutro kad je saznala za trudnoću, poslala poruku. Glasila je: “Buduća majko, sretan ti Majčin dan! Vjerujem da ćeš uskoro postati mama”, i zaista je tako bilo već tog dana. Trener Mario Mlinarić, u čijem je timu Irena bila i s kojim se čuje i vježba i nakon

Ostala je u kontaktu

izlaska iz showa, presretan je zbog vijesti o prinovi, pogotovo zato što zna da je Irenin cilj i bio smršavjeti kako bi mogla zatrudnjet­i. - Nastavila sam vježbati i nakon snimanja, trudila sam se, znala sam da će rezultati doći. Morala sam i održati kilažu i ne vratiti se na staro jer zato sam se trudila toliko u showu. Trener je presretan zbog trudnoće, zna koliko sam to željela. Stiže nam beba u siječnju i to će biti prva beba showa ‘Život na vagi’ - pojašnjava. Stalno dobiva poruke podrške od žena koje prate njenu priču i drago joj je što je mogla pomoći onima koji su se kao i ona, borili sa začećem. (Karla Rumora)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia