24sata - Cafe 24

Odbojne su mi djevojke koje mi prve prilaze...

Novu zvijezdu turskih serija već uspoređuju s Bali-begom, no Alp Navruz kaže da je tradiciona­lni Turčin koji voli biti kod kuće

- Piše: TATJANA PACEK

Radnja serije “Fazilet i njezine kćeri”, koja se trenutačno prikazuje na Novoj TV, još se nije ni zahuktala, a zvijezda serije Alp Navruz (29) već je, uz turske, osvojio i hrvatske gledatelji­ce.

Iako je diplomirao turski jezik i književnos­t, Alp nema ni dana staža u struci. Prvo su ga zapazili modni agenti pa je jedno vrijeme snimao reklame i nosio revije, a potom su ga uočili i TV producenti. Prve je ponude prihvatio s oduševljen­jem i proslavio se već s jednom od prvih uloga, Sinana Egemana. U Turskoj ga nazivaju jednim od najatrakti­vnijih glumaca, uspoređuju ga i s Burakom Ozcivitom (34), koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji “Sulejman Veličanstv­eni”.

- Ozcivit je postao

poput institucij­e. Cijeli svijet zna tko je Bali-beg. Kamo sreće da osjetim dio njegove popularnos­ti, da imam barem nešto od njegove karizme - rekao je glumac. No kako njegov lik Sinana, crne ovce obitelji Egemen, sve više osvaja gledatelje u svakoj zemlji u kojoj se serija prikazuje, Alp je uvidio loše strane popularnos­ti. Smeta mu što se pred kamerama osjeća kao komad mesa.

- Naravno da mi

imponiraju usporedbe s Ozcivitom i što me nazivaju jednim od najatrakti­vnijih turskih glumaca. Nisam se umislio, ali doista se ne smatram komadom mesa - rekao je Alp. Markantni Turčin nema puno veza iza sebe. Dosad su ga povezivali s glumicom Alinom Boz, koju naši gledatelji još pamte kao pakosnu Hazal iz serije “Tuđi život”.

- Mi smo samo prijatelji. Začudio sam se kad sam pročitao te napise, posebice stoga što nisam u vezi ni s kime. Slobodan sam poput ptice - tvrdi glumac. Ljubio je i kolegicu Başak Parlak, koje se gledatelji sjećaju iz serije “Draguljare­va kći” i “Ponovno rođen”. Ljepotica je bila među rijetkima s kojima se Apl pojavljiva­o u javnosti, no veza im nije potrajala. Glumac ne voli kad ga se naziva zavodnikom jer se smatra “običnim” momkom.

- Kad se zaljubim i uđem u vezu, sigurno to neću skrivati. Da sam zavodnik kako me se opisuje, ne bi mi odgovaralo biti samo s jednom djevojkom. Problem je u tome što sam jako izbirljiv, što postoji puno stvari koje me brzo i lako kod djevojke odbiju pa zato i jesam sam - rekao je Alp, kojem tako jako smeta kad mu djevojke prve priđu. S takvom, tvrdi, ne bi mogao biti u vezi, a kamoli razmišljat­i o braku i obitelji.

 ??  ?? Najljepši turski glumački par, Burak Özçivit i Fahriye Evcen, objavama na Instagramu oduševili su tri milijuna obožavatel­ja. Burak je objavio kolaž fotografij­a s vjenčanja s Fahriye te joj porukom “Ljubav je sve” čestitao drugu godišnjicu braka. Odgovorila mu je: ”Uvijek me gledaj ovako. Volim te”.
Najljepši turski glumački par, Burak Özçivit i Fahriye Evcen, objavama na Instagramu oduševili su tri milijuna obožavatel­ja. Burak je objavio kolaž fotografij­a s vjenčanja s Fahriye te joj porukom “Ljubav je sve” čestitao drugu godišnjicu braka. Odgovorila mu je: ”Uvijek me gledaj ovako. Volim te”.
 ??  ?? Svjestan je svoje muževnosti, no osim lijepog tijela pred kamerama želi pokazati i svu raskoš
glumačkog talenta
Svjestan je svoje muževnosti, no osim lijepog tijela pred kamerama želi pokazati i svu raskoš glumačkog talenta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia