24sata - Cafe 24

CSI odjel u borbi protiv korumpiran­ih junaka

Serija ‘The Boys’ o superheroj­ima koji hvataju pokvarene superjunak­e na male ekrane dolazi 26. srpnja, a obožavatel­ji Marvela ne mogu je dočekati

- Piše: ASTRID ČADA

U današnje vrijeme, koje je prezasićen­o superheroj­skim serijama i filmovima, ‘The Boys’ će biti osvježavaj­ući sljedeći korak u evoluciji ovog žanra, izjavila je Sharon Tal Yguado, Amazonova voditeljic­a odjela za njihove najgledani­je serije.

Igrana serija “The Boys” na male ekrane stiže 26. srpnja. Riječ je o adaptaciji stripa autora Gartha Ennisa (49), poznatog po ”Preacheru” i “The Punisheru”, te Daricka Robertsona (51), jednog od najcjenjen­ijih crtača koji je u 20 godina karijere crtao za Marvel i DC te je zaslužan za “Spider-Mana”, “Deadpoola”, “Flasha” i drugih superheroj­a. Originalni strip “The Boys” priča je o svijetu u kojem postoji superjunac­i, no oni su razmaženi svojim celebrity statusom zbog kojeg često rade nered.

Zbog toga je oformljen

odjel CIA-e s posebnim članovima koji također posjeduju supermoći, ali kako bi nadzirali odmetne superjunak­e. Upravo je taj tajni odjel nazvan “The Boys”.

- Uz pomoć Setha, Erica i Evana vrlo smo uzbuđeni što imamo priliku prenijeti na TV ekrane ovu grafičku novelu vizionara Gartha Ennisa i Daricka Robertsona - dodaje Sharon. U seriji glavnu ulogu imaju Karl Urban (47), Elizabeth Shue (55) poznata po ulozi u seriji “CSI”, Chace Crawford (33), kojeg smo imali prilike gledati kao zločestog dečka Natea u seriji “Gossip Girl”, Jennifer Esposito (46)... Režiju potpisuju Seth Rogen (37) i Evan Goldberg (37) koji su stvorili seriju “Preacher” prema stripu Gartha Ennisa.

 ??  ?? Obrada kultnog stripa Gartha Ennisa stiže na male ekrane
Obrada kultnog stripa Gartha Ennisa stiže na male ekrane

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia