24sata - Cafe 24

‘Zamrznule’ su se kao voštane figure

Na njihovu licu,

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Glumica Nicole Kidman (52) nekoliko puta je rekla da nije fan plastičnih operacija, no nedavno je šokirala mnoge jer se nije mogla ni nasmijati od previše botoksa na licu.

- Ovako ne izgleda žena od 52 godine. Izgleda kao da ju je netko popeglao - komentiral­i su mnogi obožavatel­ji, ali Nicole i dalje krije da sprečava starenje. Prije dvije godine rekla je da je probala botoks još 2013., ali da više ne želi jer nije mogla micati čelo. No čini se da je promijenil­a stav o tome. - Možeš ruku pod ruku s Donatellom Versace - govorili su joj fanovi. Modna dizajneric­a Versace (64) potpuno se izobličila. U svijet mode ušla je vrlo mlada pa su joj život obilježili glamur, estetske korekcije, alkohol, kokain i psihički slomovi. Dok mnogi nakon operacija postanu neprepozna­tljivi, Donatella je itekako prepoznatl­jiva. Nigdje ne može proći nezapaženo, a svaka njezina nova korekcija je vidljiva.

Ništa drukčije nije

ni kod Gabrijele Spanic (45), koja je glumila poznatu “Otimačicu”. Ne poriče da je radila na sebi, ali nikad nije rekla što i koliko puta. Gdje god se pojavila, lice joj je većinom natečeno, obrazi napumpani, a bora ni na vidiku. Za pjevačicu Maju Šuput (39) pričalo se da ide na plastične operacije, ali se nikad nije specificir­alo što je popravljal­a. Međutim, uoči svadbe u svibnju procurile su fotografij­e na kojima je Maja imala zamrznuto lice. Za manekenku Ninu Morić (42) može se dugo nabrajati što je sve mijenjala, od usana dok je još bila maloljetna do obraza i nosa. Sad Nina nije ni nalik mladoj manekenki s početka karijere. Tad je mamila poglede zapanjujuć­im izgledom, dok trenutačno Nina sve više šokira izbotoksir­anim licem.

VAJU ZAUSTAVITI STARENJE, A ZAPRAVO DOBIJU KONTRA EFEKT...

 ??  ?? NIKAD NIASDASD SDFSDFSD ROKER JasArum autet harum dit fugit elique eum facepudae. Nem quo omnis que MAJA ŠUPUT
Šuška se da je pjevačica osvježila lice botoksom dan prije vjenčanja s Nenadom Tatarinovo­m
NIKAD NIASDASD SDFSDFSD ROKER JasArum autet harum dit fugit elique eum facepudae. Nem quo omnis que MAJA ŠUPUT Šuška se da je pjevačica osvježila lice botoksom dan prije vjenčanja s Nenadom Tatarinovo­m
 ??  ??
 ??  ?? NINA MORIĆ Sa samo 17 godina povećala je usne pa je govorila da je to najveća glupost koju je napravila
NINA MORIĆ Sa samo 17 godina povećala je usne pa je govorila da je to najveća glupost koju je napravila
 ??  ?? GABRIELA SPANIC U ‘Otimačicu’ su se mnogi zaljubili, a sad
je neprepozna­tljiva
GABRIELA SPANIC U ‘Otimačicu’ su se mnogi zaljubili, a sad je neprepozna­tljiva

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia