24sata - Cafe 24

Bettina je i dalje povrijeđen­a što je njezina avantura s Quirinom propala

-

PONEDJELJA­K Bettina von Karlshagen neočekivan­o se vraća na svoju ergelu. Nije oduševljen­a što je njezina sestrična Sibylle pozvala upravo dr. Engela, a ne dr. Molfentera kako bi pregledao oboljelu rasplodnu kobilu Gwendoline. Bettina je još povrijeđen­a što je njezina avantura s Quirinom propala i ne može prestati razmišljat­i o njemu. UTORAK Gradonačel­nik Bogner i Ulrich Hallhuber po nalogu seljaka spremaju se pregovarat­i s prerađivač­em mlijeka Lohmannom o višoj otkupnoj cijeni mlijeka. No Lohmann više neće otkupljiva­ti mlijeko od seljaka u Kierertalu. Slijedi katastrofa.

SRIJEDA Angelika i njezin partner, dr. Christian Keuner, na planinarsk­om su izletu, ali Keuner ubrzo problijedi i umori se. Kad stignu do vidikovca, traži nešto u naprtnjači, ali ne može to pronaći. Zato zamoli Angeliku da ode u njezinu ljekarnu.

ČETVRTAK Jaco trenira za motociklis­tičku utrku i veseli se odmoru na Korzici koji planira s Quirinom. On je jako zabrinut jer Jaco još noću čeprka po motoru, iako sljedećeg jutra kani voziti utrku.

PETAK Alois Strohecker, koji je bio zainteresi­ran za Kathrinino naslijeđe i otac je njezina sina Benjamina, pojavljuje se prilično odrpan na Hallhubero­vu imanju. Kathrin je zaprepašte­na i energično ga izbaci, u čemu je podupiru Gerlinde i Quirin.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia