24sata - Cafe 24

‘Tko pjeva zlo ne misli’ nije propustio ni umirovljen­i nogometaš Niko Kranjčar je čekao svoju Zrinku, a grlio je Bućana...

-

Glumica Zrinka Cvitešić (40) i umirovljen­i nogometaš Niko Kranjčar (34) provode se u Dubrovniku, gdje je ona igrala u predstavi zagrebačko­g HNK “Tko pjeva zlo ne misli”’ u sklopu 70. Dubrovački­h ljetnih igara.

U parku Gradac družili su se s glumcima Dušanom Bućanom (42) i Ivanom Glowatzkym (43). Nakon predstave društvo je nazdravilo i dobro se zabavilo. Bivši nogometaš se uz Zrinku zbližio s glumcima pa je u jednom trenu zagrljen hodao s Bućanom. Zrinka je tom prilikom imala zanimljiv modni odabir. Odlučila se za bijelu kombinacij­u - bijele hlače i majicu bez rukava, preko koje je prebacila duži sako. Obula je bijele tenesice i nataknula bijeli šešir s plavom trakom u kojem je izgledala senzaciona­lno. Niko se odlučio za tamnu kombinacij­u traperica i tamnoplave košulje, a od svoje se prepoznatl­jive frizure, duže kosice, i dalje ne rastaje. Par je u vezi četiri godine, ali se rijetko zajedno pojavljuju na eventima. Kranjčar i Cvitešić su vezu počeli u Londonu, gdje je on igrao nogomet, a ona glumila u kazalištu. On je dolazio gledati njezine predstave pa se u druženjima poslije kazališta “rodila” ljubav. Kako je Zrinka dosad živjela i radila na dvije adrese, u Londonu i u Zagrebu, a Niko igrao za škotski Glasgow Rangers, glumica je stalno putovala. - Praktički živim u avionu - ispričala je Zrinka, koja privatni život voli držati za sebe.

Glumica je u Niki našla utjehu nakon prekida s glazbeniko­m Hrvojem Rupčićem, a on nakon razvoda od supruge Simone Fistrić, s kojom ima kćer Loru. Par se vjenčao 2008. godine, a rastao 2012., nešto manje od godinu dana nakon rođenja kćerkice. Iako se o njihovoj vezi ne zna mnogo, Zrinka ne skriva kako joj je šest godina mlađi nogometaš najveća potpora, a hoćemo li uskoro čuti i svadbena zvona, to ćemo tek vidjeti. Dotad je ispred njih dugo toplo ljeto koje će iskoristit­i za posao, ali i ugodna druženja s prijatelji­ma. (mb)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia