24sata - Cafe 24

U seriji ćemo odati počast Lukeu Perryju

Fox TV 7. kolovoza počinje emitirati seriju ‘Beverly Hills’, ali u novom ruhu. Zvijezde su sada dvadeset godina starije te su im se životi znatno promijenil­i

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Ljubitelji planetarno popularne serije iz devedeseti­h, “Beverly Hills, 90210”, od 7. kolovoza ponovno će moći uživati uz dobro poznatu ekipu na malim ekranima.

Kelly, Brandon, Donna, David... Svi su oni pristali okupiti se kao nekad. Iako više nisu tinejdžeri, okupili su se povodom ponovnog snimanja “Beverly Hillsa” koje se planiralo posljednji­h nekoliko godina, a službeno je potvrđeno u veljači. Prošlo je čak 19 godina od njihove posljednje snimljene epizode, a Shannon Doherty (48), Jason Priestley (49), Jennie Garth (47), Ian Ziering (55), Gabrielle Carteris (58), Brian Austin Green (46) i Tori Spelling (46) utjelovit će stare likove i zvijezde jedne od najgledani­jih tinejdžers­kih serija. Na konvenciji obožavatel­ja serije u Las Vegasu društvo sa seta se ponovno susrelo, uzburkaju se stari osjećaji, svađe i žar. Na kraju vikenda Tori predlaže okupljanje, na što njezini kolege pristaju. Međutim, nedostajat će im dio ekipe - Dylan McKay, kojeg je u devedeseti­ma utjelovio Luke Perry. Glumac je preminuo u ožujku ove godine, a prvotno nije ni pristao na okupljanje serije koja ga je proslavila jer je imao obveze prema seriji “Riverdale” u kojoj je imao glavnu ulogu. Ipak, u tom trenutku Luke je starim prijatelji­ma obećao da će gostovati u seriji koliko god je u njegovoj mogućnosti. - U novoj seriji odat ćemo počast našem preminulom prijatelju i glumcu - rekli su kolege iz “Beverly Hillsa”. Serija se prikazival­a od 1990.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia