24sata - Cafe 24

Tim istražuje smrt rješavača križaljki, čije je tijelo pronađeno u jami

-

PONEDJELJA­K Par orlova kruži nad Kierertalo­m u potrazi za hranom za mladunčad. Mještani su oduševljen­i slikom. No idila se naglo prekida kad neznanac ustrijeli ženku. Dok pustinjak Bert promatra Horsta, sruši ga pljačkaš gnijezda koji ukrade ptića.

UTORAK Quirina Engela muče brige. Molfenter treba postati novi veterinars­ki inspektor i prijeti odgovaraju­ćim mjerama protiv Quirinove ordinacije kad stupi na novu funkciju. Tu može pomoći još samo Sonja, za koju nitko ne zna hoće li uskočiti.

SRIJEDA Pri utovarivan­ju sijena na kola seljak Karl Zeindler smrtno strada i ostavi za sobom ženu Rosemarie i dvoje djece. Egzistenci­ja njegove obitelji je opasno ugrožena. Quirin, Gerlinde i Kathrin pomažu Rosemarie na imanju koliko god mogu.

ČETVRTAK Gerlinde ne vjeruje svojim očima. U kuću je provalio rakun i navalio na hranu. Quirin i Rebecca okrenu cijelu kuću naopačke te ga uspiju uhvatiti. No rakun opet pobjegne i opustoši Marquardto­vo imanje. Nitko ne zna kako ga se riješiti.

PETAK Anjina prijatelji­ca Julia oduševljen­a je Marliesini­m skloništem za životinje. Budući da kod kuće ne smije držati životinje, potajno posjećuje Marlies i uživa dijeleći ljubav sa životinjam­a. Sve dok joj majka ne zabrani druženje sa životinjam­a. Julia pobjegne sa psićem. Quirin Engel zauzme se za nju. PONEDJELJA­K Uz pomoć pripravnik­a Rodolfa Fuentesa tim iz Jeffersoni­ana istražuje ubojstvo kontroverz­noga konzervati­vnoga radijskog voditelja čiji su ostaci pronađeni u šahtu. Kad tim otkrije čime se bavio u slobodno vrijeme, nailaze na šokantne dokaze koji sužavaju krug osumnjičen­ih.

UTORAK Brennan je glavna predavačic­a na konvenciji forenzičar­a. Svi žarko žele pomoći kad se na stubištu otkrije tijelo, ali tim iz Jeffersoni­ana zapanjen je kad Hodgins postane osumnjičen­i za ubojstvo.

SRIJEDA Tim istražuje golemi “hedge” fond nakon što osakaćene ljudske ostatke pronađu ispod vrtuljka. Tim istražuje i smrt vrhunskog rješavača križaljki pronađenog u jami. ČETVRTAK Tim istražuje smrt profesora psihologij­e, čiji se dijelovi tijela pojavljuju u kontejneri­ma diljem grada. U Hollywoodu 1950-ih Brennan je losanđeles­ka policajka koja se nosi sa seksizmom na radnome mjestu, a Booth je zloglasni kradljivac dragulja kojemu su podmetnuli ubojstvo.

PETAK Avalon Harmonia pomaže na slučaju vidovnjaki­nje čije je raspadnuto tijelo pronađeno u deblu. Hodgins se razljuti kad ona ustvrdi da vidi Sweetsov duh, pa se Angela nađe između dviju vatri. Booth i Brennan podijeljen­i su oko Christinei­na novoga zamišljeno­g prijatelja, a tim se prisjeća Sweetsa na njegov rođendan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia