24sata - Cafe 24

Sliče ko jaje jajetu

Kći Cindy Crawford

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Svi smo barem jednom čuli da nas uspoređuju s majkom ili ocem kako bismo vidjeli kome više sličimo, a bakice nerijetko prepoznaju i razne karakteris­tike pa viču: “Gle, ima tvoje oči”. Kod celebrityj­a su usporedbe brojnije jer se prinovom često hvale na društvenim mrežama.

Tako se Cindy Crawford (53) pohvalila kako je kći ista ona. Kaia Gerber (17) ide majčinim stopama pa se bacila u manekenske vode. Djevojka se nedavno pojavila u kampanji brenda Versace, zbog čega je njezina majka vrlo ponosna jer je nekad bila zvijezda skupocjeni­h marki. I Elizabeth Hurley (54) može se hvaliti da ima modela u obitelji. Njen sin Damian (17) pustio je kosu i pojavio se u jednoj kampanji za šminku, ali nisu ga svi odobravali poput njegove majke.

Ne treba ti to na licu. Mijenjaš li spol - pitali su Damiana te istaknuli kako izgleda poput majke u mladim danima. Glumica Demi Moore (56) ima troje djece, a najviše joj sliči kći Rumer Glenn (30). Ima crnu kosu poput majke, slične crte lica, a čak je

- Zašto se šminkaš?

postala i glumica. Najstariji sin repera Ice Cubea (50) totalno se “fura” na oca. O’Shea (28) je pustio bradu i brkove kako bi izgledao što sličnije zvijezdi repa. Isto je napravio i sin Davora Bilmana (43), Leo (19). Prije je imao dužu kosu, a sad je ćelav. Bilman je bio toliko ponosan na pothvat svog sina da se time pohvalio na društvenim mrežama.

- Kakav otac, takav sin - napisao je. Iako nisu u dobrim odnosima, glumac Sean Penn (58) ima svog nasljednik­a Hoppera (25) koji često ima problema sa zakonom.

 ??  ?? Sin Elizbeth Hurley naišao je na kritike jer, kad se našminka, izgleda kao mama
BILMAN NA KVADRAT Leo se ‘riješio’ kose pa sad još više sliči ocu, na što je on jako ponosan
Sin Elizbeth Hurley naišao je na kritike jer, kad se našminka, izgleda kao mama BILMAN NA KVADRAT Leo se ‘riješio’ kose pa sad još više sliči ocu, na što je on jako ponosan
 ??  ??
 ??  ?? MALO ŠMINKE I ETO SLIČNOSTI
MALO ŠMINKE I ETO SLIČNOSTI
 ??  ?? TKO JE OVDJE TKO? Ice Cube i njegov sin izgledaju poput braće
TKO JE OVDJE TKO? Ice Cube i njegov sin izgledaju poput braće

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia