24sata - Cafe 24

Pervan o ženama: Više me ne zanimaju

Komičar će u Opatiji publici pojasniti iskustva s ljepšim spolom

-

Omiljeni hrvatski komičar, dijagnosti­čar i urnebesno duhovit kroničar političke i društvene zbilje Željko Pervan (56) dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji u nedjelju, 11. kolovoza.

Pervan za svoj dolazak i boravak na ovom planetu kaže: “Nekoliko mjeseci nakon dolaska na svijet, točnije šest mjeseci, počeh govoriti. Majku i obližnje žene obuze neka jeza jer to bijaše sablazan u ta vremena. Već tad je bilo jasno da će moja obdarenost jezičinom koju pokreće hiperaktiv­an mozak proizvesti biće sklonije atrakciji nego postignuću.”

U 100 minuta Pervan

progovara o obje žene u svom životu i svojim iskustvima s njima bez potrebe da bude korektan ili uplašen jer više ga žene ne zanimaju. Komičar je prije tri desetljeća snimio i spot za pjesmu “Serbus, dragi Zagreb moj”.

Kaže da je spot bio proročansk­i. Previdjeo je lake note koje danas mnogi obožavaju. Na ideju na spot došao je slučajno, nakon posjeta Zagorju. - Tamo smo u jukeboxu naišli na čudne zvukove i ploče i izvođače. Nismo mogli vjerovati. Suptilno je to metastazir­alo po umovima, državi, glavama. Taj spot bio je proročansk­i začetak, a mladi to danas jako vole - kaže. Osobno ne sluša takvu vrstu glazbe. Takve lake note, smatra Pervan, su kao droga. Fora mu je to što je spot šest mjeseci bio na vrhu nekakve glazbene ljestvice u Beogradu. Ne zna jesu li ozbiljno shvatili pjesmu ili su znali da se šalio. (tp)

 ??  ?? Komičar će, među ostalim, 11. kolovoza objasniti svoj dolazak na planet i boravak na njemu
Komičar će, među ostalim, 11. kolovoza objasniti svoj dolazak na planet i boravak na njemu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia