24sata - Cafe 24

Laska mi usporedba s J.Lo, ali nikako je neću kopirati

Nakon dueta sa Zakom, Tara ima novu pjesmu ‘Kakva noć’

-

Potpuno sam se pronašla u ovoj zabavnoj i pop glazbi i svaka nova pjesma i snimanje novog spota su mi veliko veselje! Dodatno me motivira i rad s ekipom profesiona­laca kao što su Zak, Dario i Petar jer onda si siguran da radiš pravu stvar.

Priča nam to Majda Šušelj Tara, nekadašnja članica grupe Karma, koja je nedavno s pjevačem Ivanom Zakom snimila duet. Tara i Zak “zapalili” su scenu, a sad ima i novu pjesmu “Kakva noć” koju potpisuje upravo Ivan Zak. Za video i fotografij­u zaslužni su Dario Radušin i Petar Krajačić Vilović. U spotu za novu pjesmu nemoguće je ne primijetit­i kako Tara izgledom nevjerojat­no podsjeća na seksepilnu latino divu J.Lo. Mnogi će joj na vitkoj figuri i odličnoj formi sigurno zavidjeti nakon što pogledaju spot. Upitali smo Taru kako uspijeva održati izvrsnu liniju.

- Sport i ples! Redovito vježbam i zaista uživam u tome, a ples je moja stara ljubav. Preporučam ga svima jer pomaže izbaciti stres, podiže hormon sreće i stvara vidljive rezultate. Ali moram priznati i da je energija moje kćerkice izvrstan osobni trener - sa smiješkom nam govori Tara. Nismo mogli izbjeći još jednu poveznicu s fatalnom Jennifer Lopez pa smo Taru pitali kako se nosi s tom usporedbom, laska li joj ili je možda smeta što je ljudi uspoređuju s latino divom.

- Iskreno, ne mogu reći da mi ne laska usporedba s njom jer ipak govorimo o ikoni glazbe i stila, ali ni u jednom trenutku mi nije bila namjera iskoristit­i to i kopirati je. Kao što sam već rekla, uživam u ovome što radim i to je moja glavna vodilja, a fizička sličnost s J.Lo samo mi je dodatni kompliment i ništa više - kaže nam Tara. S velikim osmijehom poručuje kako se nada da će se pjesma svidjeti publici te da će uživati slušajući je, baš kao što su Tara, Zak i ostatak društva uživali radeći je.

- Ono što vam mogu obećati je da na ovome neću stati, u pripremi imam još neka iznenađenj­a, no ne želim još izlaziti s detaljima, sve ćete čuti i vidjeti kada za to dođe vrijeme - rekla je pjevačica. (P. Osojnik)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia