24sata - Cafe 24

Nikad ne bih mogla biti u vezi sa starijim muškarcem

U seriji se udala za puno starijeg muškarca, a privatno se priča da je Özcana Deniza ljubila radi probitka

- Piše: TATJANA PACEK

Proslavila se ulogom u filmu “Druga šansa” Özcana Deniza. Tad se govorilo da je u vezi sa šarmerom Farukom iz “Istanbulsk­e nevjeste” i odmah je postala zvijezda trač rubrika.

Afru Saraçoglu (21) u seriji “Fazilet i njezine kćeri” gledamo kao nesretnu Edže. Mladu zvijezdu otkrili su kad je Özcan Deniz na svom profilu na Instagramu tražio glumicu. Afra se javila i dobila ulogu.

komparativ­nu književnos­t kad je moja majka slučajno na njegovu profilu vidjela oglas za film ‘Druga prilika’. Pozvali su me na probna snimanja i izabrali su me. Zapravo je gluma od djetinjstv­a bila moj san. Nisam bila u vezi s Özcanom. On je bio moj producent, a ja njegova glumica. Ništa više od toga. S njegovom šogoricom, koja je ujedno i njegova menadžeric­a, gđom Evren, i njezinom kćeri često se viđam, svi su mi poput obitelji. Zbog toga me te vijesti jako žaloste - tvrdi Afra. Njezin odgovor nije zaustavio tračeve. O njihovoj

- Studirala sam

ljubavi brujala je cijela Turska pa je i Özcan stao u obranu mlađahne miljenice. Govorio je da se prema Afri ponaša kao stariji brat, a kako napisi ni tad nisu stali, obratio se svim medijima.

“Poznajem vas toliko

da mogu shvatiti koliko se zbog tiraža trudite ugroziti me baš sad u tjednu kad je izašao film. Znam i to da većina vas zarađuje na nemoralan način. Primorali ste me da napišem ovaj tekst time što ste, u nedostatku informacij­a, objavili da sam u vezi s 19-godišnjaki­njom, time što se trudite da me uništite, što ste dopustili da vaše riječi prijeđu granicu i što ste kao istinu prikazali trač koji ste sami izmislili. To što ste sad, kad se polemizira o pedofiliji, objavili nešto tako nerazumno, ne mogu oprostiti. Afra Saraçoglu je glumica koja je sa mnom potpisala ugovor i prema kojoj se ja ponašam kao brat”, tvrdio je Deniz u obraćanju novinarima. I tako ljutit ipak se upoznao s njezinom obitelji. Poslovno, tvrdio je, jer je Afra bila vrlo mlada glumica u usponu. Navodno obitelj nije blagonaklo­no gledala na put koji je ona odabrala da se domogne toliko željenog uspjeha. Obitelj joj, tvrdili su mediji, nije odobravala vezu s 25 godina starijim muškarcem.

 ??  ??
 ??  ?? U seriji ‘Fazilet i njezine kćeri’ sa sestrom Hazan i majkom
U seriji ‘Fazilet i njezine kćeri’ sa sestrom Hazan i majkom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia