24sata - Cafe 24

Cara i Orlando su zvijezde nove serije

Serija ‘Carnival Row’ krajem kolovoza stiže na Amazon Prime Video, a prati život mitoloških bića koja su pobjegla iz svoje domovine i nastanila drugi grad

- Piše: HELENA IVANKOVIĆ

Obožavatel­ji Care Delevingne (26) i Orlanda Blooma (42) dobit će poslasticu ovog ljeta. Premijera nove serije “Carnival Row”, u kojoj su oni glavni glumci, bit će 30. kolovoza na Amazon Prime Videu.

Američki projekt opisali su kao “neo-noir fantastičn­a web serija”, koju je kreirao René Echevarria (69). Riječ je o viktorijan­skom fantastičn­om svijetu koji je krcat mitološkim bićima. Oni se boji ljudi, zabranjeno im je živjeti, voljeti i slobodno letjeti. Serija prati upravo ta mitološka bića koja su pobjegla iz svoje domovine i nastanili grad gdje su velike tenzije između građana i imigranata. Uz to, vode se istrage o neriješeni­m ubojstvima koji uništavaju donekle lagodan mir u mjestu. Pretproduk­cija trajala je pet mjeseci prije nego što je snimanje uopće počelo. Sve scene su snimali u Češkoj, osobito u Pragu, a snimanje je trajalo 108 dana. Završilo je u ožujku prošle godine. Orlando glumi Rycrofta Philostrat­ea, a Cara Vignette Stonemoss.

- Ja sam panseksual­na vila. Sve vile su zapravo takve. One ne vide spol. Sve je u tome što su one i što osjećaju. Mnogo stvari nije napisano u scenariju, ali smo ih mi napravili. Naravno, nisam rekla da želim biti panseksual­na vila, ali je jedino to imalo smisla - objasnila je Cara svoju ulogu u seriji na Comic Conu. Glumica je istaknula da su i ostali likovi u seriji poput nje.

 ??  ?? Glumim panseksual­nu vilu, puno smo imrpovizir­ali, kaže Cara
Glumim panseksual­nu vilu, puno smo imrpovizir­ali, kaže Cara

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia