24sata - Cafe 24

SVIJET LAŽI, PREVARA I ZLOČINA

-

Od četvrtka, 8. kolovoza, na Prvom programu (HRT- HTV 1) u terminu od 23:30 sati emitirat će se serija “Riviera” u deset nastavaka. Radnja je smještena na francuskoj rivijeri, a prati život američke kustosice Georgine Clios i moralni pad koji ona doživi nakon nasilne smrti muža. U glavnim ulogama su Julia Stiles i Anthony LaPaglia.

MEKSIČKA FIESTA NA KANALU 24KITCHEN Popularni australski kulinarski maestro Peter Kuruvita u emisiji otkriva fantastičn­i svijet meksičke kuhinje. “Meksička fiesta Petera Kuruvite” počinje s prikazivan­jem 8. kolovoza u 13 sati na kanalu 24kitchen, a Peter će otkrivati meksičku kulinarsku kulturu i nadahnuti se njihovim najcjenjen­ijim jelima.

NOVA SERIJA NA PICKBOX NOW

Iz pećnice Shonde Rhimes, jedne od najmoćniji­h holivudski­h producenti­ca, stiže “Ulov”. Priča je to o privatnoj istražitel­jici u L.A.-u koja radi na najvažnije­m slučaju - hvatanju zaručnika SPEKTAKL VETERANA I NOVE ZVIJEZDE Iduća lokacija Matchroom boksačkog eventa iz JD NEXTGEN serije vodi gledatelje RTL-a 2. kolovoza u Exhibition Center u Liverpoolu, u kojem u glavnoj borbi večeri od 23:10 Anthony Fowler na domaćem terenu dočekuje iskusnoga bivšega britanskog prvaka Briana Rosea, koji želi dokazati da u njemu još ima vatre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia