24sata - Cafe 24

Agentica Beckett jako se iznenadila ponudom da se natječe za Senat

-

PONEDJELJA­K Nakon što je Richie “Pitbull” Falco, vrhunski odvjetnik za odštete, pronađen mrtav, Beckettica i Castle istražuju njegove brojne klijente i konkurenci­ju u potrazi za ubojicom. Misterij se nastavlja kad otkriju tajnu koja bi mogla biti povezana s Richiejevi­m ubojstvom.

UTORAK Beckett mora pomoći Castleu i Alexis kada je zračni pozornik ubijen na njihovu letu. Ubijen je autor humoristič­nog skeč-showa, a istraga otkriva iznenađuju­ću tajnu o njemu. SRIJEDA Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. U premijeri sezone krcatoj akcijom, Castle i Beckett prilagođav­aju se Beckettino­j promjeni karijere kad poziv misteriozn­og neznanca pokrene eksplozivn­i lanac događaja. ČETVRTAK Nakon što je dobila misteriozn­u dojavu iz svoje prošlosti, Beckett je gurnuta u borbu za vlastiti život dok joj je za petama tim plaćenika. Dok Castle istražuje zašto je njegova žena u bijegu, Beckett mora otkriti tko je želi ubiti prije nego što uspije dovršiti posao.

PETAK Kad se Castleov idol, pisac poznat po pustinjašt­vu, nađe mrtav, Castle je odlučan u namjeri da riješi ubojstvo svoga junaka. S Beckett kopa dublje i otkrije da je istina čudnija od fikcije. Kad ukradu vrijednu sliku, a čovjeka koji ga je prevozio ubiju, Castle i Beckett surađuju s ključnim svjedokom kako bi pronašli sliku i

istjerali ubojicu na čistac.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia