24sata - Cafe 24

Brennan i Hodgins su žrtve Grobara, ubojice koji svoje žrtve zakapa žive

-

PONEDJELJA­K Brennan i Booth istražuju eksploziju u hotelu u kojem se održavala konferenci­ja o trgovini drogom. Tim istražuje smrt vrhunskog rješavača križaljki pronađenog u jami. Daisy odluči poslušati savjet svoje “doule”.

UTORAK Kosturi saveznog agenta i neidentifi­cirane žene pronađeni u pustinji u blizini Las Vegasa vode Brennan i Bootha u svijet ilegalnih borbi. Avalon Harmonia pomaže na slučaju vidovnjaki­nje čije je raspadnuto tijelo pronađeno u deblu. SRIJEDA Brennan i Hodgins postaju nove žrtve Grobara, serijskog ubojice koji žrtve zakapa žive i traži otkupninu kako bi ih pustio. Kad tijelo imućne učiteljice pronađu u napuštenoj knjižari, njezini kolege i učenici postaju osumnjičen­i. ČETVRTAK Smrt zvijezde minigolfa otkiva da je riječ o vrlo kompetitiv­nom sportu. U međuvremen­u Brennan se boji da je njezin otac opet ogrezao u kriminal, a Wendell moli Hodginsa da mu pomogne popraviti predmet koji je njegova djevojka dobila u nasljedstv­o. U industrijs­koj rezalici nađeni su ostaci okorjeloga kockara.

PETAK Nakon što je Booth poslan na terapiju zbog pucanja u sladoledar­ski kamion, Brennan istražuje smrt studentice koja je završila u aligatorov­u želucu. Brennan istražuje ubojstvo bogataša koji je redovito donirao Jeffersoni­anu, a s kojim je Hodgins privatno povezan, dok se Brennanina romansa sa

Sullyjem zahuktava.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia