24sata - Cafe 24

Granados dolazi u kuću Felipea Restrepa sa sudskim nalogom

-

PONEDJELJA­K Hilaria kaže Siervu i Milagros da je markiza izazvala gospodara Nicolása pa ju je ovaj zaključao. I da Miguela treba kazniti. Felipe razgovara s Márquezom i Alonsom kako bi ih podsjetio da zakon jasno kaže kako rob može otkupiti vlastitu slobodu ako skupi dovoljno novca.

UTORAK Milagros uspijeva razgovarat­i s Victorijom. Kaže joj da je ne mogu izbaviti jer su ključevi stalno kod Adele, koja im je svima priprijeti­la.

SRIJEDA Felipe i Catalina pomažu Ángeli i još jednoj robinji da se iskradu i skriju. Milagros odvlači Juliánu pozornost kako bi se Victoria mogla spustiti u rupu k Miguelu. On i Victoria se ljube.

ČETVRTAK Caicedo povjeri Nicolásu da je jako nervozan i da su se trebali pridružiti Granadosu u racijama po kućama. Nicolás pokušava umiriti tvrdeći kako je bolje da ih ne povezuju s onim što se događa. Granados dolazi u kuću Felipea Restrepa sa sudskim nalogom. PETAK Caicedo i Granados razgovaraj­u. Smatraju da je vođa revolucije Miguel. Granados kaže da je uvijek bio siguran u to. Nicolás je bio taj koji je sumnjao. Povjerava Caicedu da se upravo događa nešto što će ih osloboditi sumnji da su ubojice.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia