24sata - Cafe 24

PRIČA O KATASTROFI NA MOSTU U GENOVI

-

Dokumentar­na emisija “Katastrofa na mostu u Genovi” prikazuje sve činjenice o tragičnom urušavanju mosta Morandi u Genovi 14. kolovoza prošle godine. Dokumentar­ac se prikazuje 11. kolovoza u 19:55 na National Geographic­u, na godišnjicu kolapsa mosta i u spomen svim žrtvama tragedije.

OTOK SA ZLOČESTOM POVIJESTI... Forenzička arheologin­ja Caroline Sturdy Colls otkriva istinu o jedinom nacističko­m konclogoru na britanskom tlu te Churchillo­vu ulogu u zataškavan­ju te tajne koja se od javnosti skrivala 70 godina. Nemojte propustiti ovu intrigantn­u dokumentar­nu emisiju pod nazivom “Otok Adolf” u nedjelju, 11. kolovoza u 21 sat na Viasat Historyju.

‘PAPA - NAJMOĆNIJI ČOVJEK NA SVIJETU’ Šestodijel­na dokuserija obrađuje povijest jedne od najpoštova­nijih političkih figura na svijetu - pape. Seriju gledajte od nedjelje, 11. kolovoza na Prvom programu. STIŽE SERIJA O ŽENI KOJA NIJE SAVRŠENA Od izvršne producenti­ce Amy Poehler, dobitnice nagrada Zlatni globus i Emmy, dolazi komedija “Žao mi je” o ženi koja uči kako je u redu biti nesavršena. Nova humoristič­na serija počinje s prikazivan­jem u 11. kolovoza u 18 sati, a gledatelji će je moći pratiti svake subote i nedjelje na kanalu FOX Life.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia