24sata - Cafe 24

Castle pod krinkom imigranta rješava slučaj zapetljano­g ubojstva UTORAK

-

Castle napokon završi na sudu kad završi na klupi kao ključni svjedok ubojstva koje se dogodilo prije pet mjeseci. No kad se iznenada pojave nove informacij­e, on i Beckett natječu se s vremenom kako bi spriječili zloporabu pravde. Kad pronađu mrtva sina jednog ruskog diplomata, Beckett i Castle nađu se u opasnoj igri međunarodn­oga zločina i kazne.

SRIJEDA Castlea zarobe i prisile surađivati s neznancima u rješavanju poremećeni­h zagonetki i misaonih igara dok se Beckett i 12. postaja natječu s vremenom kako bi spasili Castlea i uhvatili ubojicu. Beckett i 12. postaja istražuju ubojstvo polaznika tečaja engleskog kao drugog jezika.

ČETVRTAK Castle se vraća u Grad Anđela u potrazi za odgovorima o nestalom vremenu. No sve završi ubojstvom kad ga regrutira legendarno Društvo najvećih detektiva kako bi riješio jedno ubojstvo.

PETAK Trag s poprišta ubojstva vozača oklopljeno­g vozila vodi Beckett i Castlea natrag na jedan stari slučaj koji je riješio Esposito. No javljaju se komplikaci­je kad doznaju da im Esposito možda nije rekao sve o svojoj prošlosti s počinitelj­em.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia