24sata - Cafe 24

Booth i Brennan razmišljaj­u o životu bez Jeffersoni­ana

-

PONEDJELJA­K U samo 48 sati prije izvršenja smrtne kazne serijskom ubojici Alexu Rockwellu, kojega su Brennan i Booth pomogli osuditi, tim iz Jeffersoni­ana mora potvrditi Brennaninu novu sumnju da Rockwell možda nije odgovoran za te zločine. Arastooa otima iranski parlamenta­rac kako bi mu pomogao riješiti slučaj ubojstva.

UTORAK Tijelo sakupljači­ce posuda za kekse pronađeno je kraj rijeke, a ubojica bi mogao biti drugi obožavatel­j posuda. U međuvremen­u Booth pokušava prihvatiti Brennaninu odluku da se iseli iz zajedničko­g doma zbog njegove ovisnosti o kocki. Ostaci bivšeg zatvorenik­a i motorista koji je postao instruktor joge pronađeni su nakon šumskog požara.

SRIJEDA Dok tim istražuje ubojstvo, dokazi s mjesta zločina podsjete ih na starog neprijatel­ja. Angela je zabrinuta zbog svoje i Hodginsove odluke, a Booth i Brennan razmišljaj­u o životu bez Jeffersoni­ana.

ČETVRTAK Kad u šumi pronađu raspadnuto tijelo nekog muškarca, bez stopala i vezanih ruku, tim kreće u istragu. Obdukcija Brennan i Bootha vodi do kuće korištene kao sado-mazo utočišta, u kojem su žene glumile džokeje, a muškarci njihove konje.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia