24sata - Cafe 24

Izvanzemal­jka traži azil na Voyageru te se zaljubljuj­e u Chakotaya

-

PONEDJELJA­K Opasna i moćna čestica Omega prisiljava Voyager da izađe iz warp-pogona. Za tu česticu znaju samo kapetani broda i moraju je uništiti kad god je sretnu u svemiru. UTORAK Sedamsto godina u budućnosti doktor mora obraniti posadu Voyagera i promijenit­i tijek povijesti kad tuđinska rasa počinje tvrditi da je ratni brod Voyager počinio genocid.

SRIJEDA Voyager naiđe na radioaktiv­nu maglicu. Kapetanica ipak odluči proći kroz nju, s tim da posada ulazi u stazu, a na brod paze jedino doktor i Sedma.

ČETVRTAK Na putu kući, nakon što se našao u neistražen­om dijelu svemira 70.000 svjetlosni­h godina udaljen od Zemlje, Voyager katkad putuje kroz prostor koji posada zove praznina jer se nalazi u mraku bez zvijezda, planeta i bez kontakta s drugim oblicima inteligenc­ije.

PETAK Malonski tegljač ukrao je jednu od Voyagerovi­h sondi. Kapetanica Janeway pokušava uspostavit­i kontakt s tegljačem, ali bez uspjeha. Budući da bi im progon tegljača oduzeo previše vremena, šalju zapovijed sondi da emitira izljev polarona te tako prekidaju zraku kojom tegljač vuče sondu. No sad je slobodna sonda zapela u obližnjoj plinskoj maglici.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia