24sata - Cafe 24

Felipe optužuje Nicolása za smrt svoje sestre i prijeti mu pištoljem

-

PONEDJELJA­K Julián i još neki muškarci traže Marcosa po barakama hacijendi. Tomás upozorava svoje ljude kako se priča da je s neke hacijende pobjegao rob. Felipe prisiljava sestru da ode što dalje od kuće kako joj se uz njega ne bi nešto dogodilo. UTORAK Ángela kaže Gabrielu da su Catalina i Isaías ubijeni. Milagros saznaje za sastanak i pita gdje će se održati. Gabriel i Jesús razmišljaj­u o tome da održe sastanak u gostionici.

SRIJEDA Nicolás kaže markizi kako je uvjeren da su obitelj Quintero ubili robovi. Victoria saznaje da je Hilaria već dugo u Adelinoj službi, čak i prije Siervova dolaska. Paca kaže Miguelu, Trinidadu i Milagros da gospođa Ana kaže kako je Granados ubio oslobođene robove. ČETVRTAK Miguel, Tomás i Trinidad uzimaju pravdu u svoje ruke. Žele da Granados plati za ubojstva nevinih. Tuku ga i bičuju. Leđa su mu prošarana baš kao i crnačka nakon što se gazde ižive nad njima.

PETAK Nicolás odlučuje prodati nekoliko robova kako bi namaknuo novac potreban za posao. Na opće iznenađenj­e prodat će i Hilariju. Kad to Adela čuje, pogođena je i pati, ali nikomu ne želi pokazati. Victoria je ohrabruje da se

oprosti od Hilarije.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia