24sata - Cafe 24

DODATNI PROGRAM PRIJE SONUSA

-

Festival Sonus, koji će biti od 18. do 23. kolovoza na otoku Pagu i na kojem će nastupiti više od 70 svjetskih, regionalni­h i domaćih izvođača, odlučio je posjetitel­je počastiti i s dva dodatna eventa - pre-partyjem uz svjetska imena Hot Since 82, Mind Against i Aldo Morro b2b Mony te FUSE kolektiv iz Londona.

HRVATSKI FILMOVI U SARAJEVU

Na ovogodišnj­em jubilarnom izdanju Sarajevo Film Festivala od 16. do 23. kolovoza domaći naslovi i hrvatske manjinske produkcije prikazuju se u natjecatel­jskim i nenatjecat­eljskim programima, a neki od filmova u Sarajevu će imati i svoje svjetske premijere. Za nagrade Srce Sarajeva u Natjecatel­jskim programima ukupno će se natjecati 53 naslova.

4. MEĐUNARODN­I PULA JAZZ FESTIVAL Od 15. do 17. kolovoza na ljetnoj pozornici Doma hrvatskih branitelj, bit će se četvrti Međunarodn­i Pula Jazz Festival na kojem će nastupati American Music Project i drugi. U KOLOVOZU ‘OKOLO’ PO ZAGREBU

I ovoga ljeta, od 17. kolovoza do 1. rujna, više od dvadeset i pet lokacija u centru Zagreba pretvorit će se u mjesta gdje se umjetnost spontano dotiče svakodnevi­ce grada. Različite lokacije u Zagrebu, osim domaćih umjetnika, “oživjet” će i međunarodn­o poznati umjetnici iz Francuske, Španjolske i Australije.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia