24sata - Cafe 24

Ovaj put pjevam samo o ljubavi...

U Opatiji će nastupiti jedan od najvećih talijanski­h glazbenika Eros Ramazzotti, izvodit će hitove s novog albuma posvećenog novom početku nakon rastave

-

Ovaj album posvećen je najljepšoj stvari na svijetu - ljubavi, izjavio je Eros Ramazzotti (55) kad je prošle godine izbacio novi album “Vita ce n’è”.

Upravo će s aktualnim 15. studijskim albumom jedan od najvećih talijanski­h i svjetskih glazbenih zvijezda nastupiti na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. kolovoza. Dolazak popularnog pjevača najavljen je krajem prošle godine, što je posebno oduševilo njegove brojne obožavatel­je. Stoga ne čudi što su ulaznice za koncert rasprodane u samo nekoliko dana.

- Ovo je album posvećen ljubavi. Za mene predstavlj­a novi početak, kao i izazov između mene i vremena, predstavlj­a moju želju da ostavim trag. Naslov albuma predstavlj­a slogan, želju, mantru… način da kažem ‘nastavimo dalje’ - izjavio je Ramazzoti, koji se prošli mjesec razveo od glumice i manekenke Marice Pellegrine­lli (31) nakon pet godina braka i deset godina veze.

- To je bilo divnih deset godina, zajedno smo izgradili prelijepu obitelj i bili smo beskrajno sretni. Smireni smo i ovo je zajednički izbor. Naš odnos ostaje prijateljs­ki i ljubav koju smo dijelili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno prema drugome i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše djece u ovom stresnom periodu za cijelu obitelj - rekao je par za talijanske medije. Vjenčali su se 6. lipnja 2014. u Milanu, a par ima kćer Raffaelu Mariju (7) i sina Gabrija Tullija (4). (ač)

 ??  ?? Ramazzoti je karijeru počeo 1982. singlom
‘Ad Un Amico’
Ramazzoti je karijeru počeo 1982. singlom ‘Ad Un Amico’

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia