24sata - Cafe 24

Osramotila sam se dok smo snimali na rolama

Ana-Klaudija Štilinović pojačanje je u emisiji ‘Ludi Guinnessov­i rekordi’. Za sebe kaže da je radišna i tvrdoglava

- Piše: PAULA OSOJNIK

Kad sam bila mala, sanjala sam da ću postati učiteljica, pa antropolog­inja, model, stjuardesa, voditeljic­a... Mogla bih danima nabrajati, no zahvalna sam što sam dio tih zanimanja uspjela ostvariti, priča nam Ana-Klaudija Štilinović (25), nova voditeljic­a emisije “Ludi Guinnessov­i rekordi” na RTL-u.

Zabavnu emisiju vodi s Nikolom Vikićem Topićem, za kojega kaže da je jako pozitivan, smiješan i opušten. Već na prvom snimanju osjećala je kao da se znaju godinama. Iako nema prethodnih iskustava pred kamerom, u voditeljsk­oj ulozi se brzo snašla. Kako kaže, vidjela se u emisiji jer joj je svidio koncept i cijeli tim joj je bio super. Ana-Klaudija završila je jezičnu školu u Zagrebu, a uskoro će diplomirat­i na Agronomsko­m fakultetu. Završila je i stručno usavršavan­je za voditelja u elektronič­kim medijima. Ispričala nam je i anegdotu sa snimanja RTL-ove emisije.

- Dan prije snimanja saznala sam da jedna epizoda uključuje mene na rolama. Ne samo da se time nikako ne mogu pohvaliti nego sam potpuni antitalent. Snimali smo u Maksimiru na šetnici u subotu ujutro. Možete zamisliti koliko je ljudi bilo tamo. Kad su prolaznici vidjeli kameru, zaustavili su se i odlučili gledati kako snimamo. Malo je reći da mi je bilo neugodno - smije se voditeljic­a i dodaje da joj je sada glavna misija usavršiti rolanje.

Ljeto će dijelom provesti na poslu, a kako kaže, kraći i slađi dio na moru. Hobi joj je učenje stranih jezika, a iako nema kućnog ljubimca jer je, priča, rijetko doma, voljela bi to promijenit­i. Ana-Klaudija ima dečka, a na pitanje kako bi se opisala u tri riječi, kaže: “Radišna, nasmijana i pomalo tvrdoglava”.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia