24sata - Cafe 24

Krimi komedija o ljubavi i prevarama

Od redatelja ‘Očajnih kućanica’ dolazi serija koja prati tri različite žene u tri različita vemenska perioda, ali s istim problemom: Kako ubiti muževe koji ih varaju?

- Piše: ASTRID ČADA

Seks, ljubav i borba za životom karakteriz­iraju ovu seriju, govori Marc Cherry (57).

Pod redateljsk­om palicom redatelja, koji je zaslužan i za seriju “Očajne kućanice”, dolazi “Why Women Kill”, a premijerno se na CBS-u prikazuje od 15. kolovoza. U seriji susrećemo tri žene koje žive svoje živote u tri različita vremenska perioda - u šezdesetim­a i osamdeseti­ma te početkom 21. stoljeća, a povezuje ih jedna stvar: sve žive u istom domu. No ovdje se radnja tek počinje zakuhavati. Ove tri žene imaju još jednu zajedničku stvar: žele ubiti svoje muževe koji varaju.

- Beth Ann

je nasmiješen­a stereotipn­a domaćica. Misli da ima sve što bi željela. Simo

ne je tip Joan Collins, poslovna žena koja misli da sve ima, a Taylor je u otvorenom braku i ta je priča dijelom ispričana sa stajališta njezina supruga - objašnjava Cherry.

U seriji glavne

uloge igraju Ginnifer Goodwin kao Beth Ann koju suprug vara s konobarico­m, Lucy Liu glumi Simone koja pronalazi inkriminir­ajuće fotografij­e svog supruga s drugim muškarcima i Kirby Howell-Baptiste u ulozi Taylor.

- Serija istražuje kako su se žene promijenil­e u različitim vremenskim periodima i kako reagiraju na prevaru - zaključuje Cherry.

 ??  ?? Radnja istodobno prati 60-e, 80-e i 2000. godinu
Radnja istodobno prati 60-e, 80-e i 2000. godinu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia