24sata - Cafe 24

Film o generalu Anti Gotovini i dalje drži prvo mjesto ljestvice

-

1

GENERAL Uzbudljiva životna priča generala Ante Gotovine, jednog od najistaknu­tijih zapovjedni­ka iz Domovinsko­g rata, s Goranom Višnjićem u glavnoj ulozi.

2

BRZI I ŽESTOKI: HOBBS I SHAWRATING Brzi i žestoki franšiza sada ima prve samostalne vozače. Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraj­u svoje uloge kao Luke Hobbs i Deckard Shaw.

3

KRALJ LAVOVA - SINK. Simba idolizira oca, kralja Mufasu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolj­a koji ima druge planove.

4

ANGRY BIRDS Ovog puta neprijatel­jstvo između ptica i svinja se, mijenja iz temelja. Crveni, Žuti, Bomba i Veli Orao regrutiraj­u Sonju, sestru od Žutog, i formiraju savez sa svinjama.

5

PLIJEN Kada uragan pogodi njezin rodni grad na Floridi, Haley krene u potragu za svojim nestalim ocem, ne obazirući se na naredbe za evakuaciju.

6

FESTIVAL STRAHA Dani i Christian na rubu su razlaza. Ipak, otputuju u izolirano švedsko selo, na neobičan festival ljetnog solsticija i slavlje koje se događa samo jednom svakih 90 godina.

7

SPIDER-MAN: DALEKO OD KUĆE Nakon događaja s Osvetnicim­a Peter Parker s prijatelji­ma odlazi na ljetni odmor u Europu. No mirni odmor im prekida opasni Mysterio.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia