24sata - Cafe 24

Cestovni radnicici otkriju tijelo, no odron je teško oštetio truplo

-

PONEDJELJA­K Dva radnika čistoće otkrijuiju razderano tijelo kad ga slučajno pregazeze kamionom za čišćenje ulice. Jeffersoni­anovanov tim brzo utvrdi kako je žrtva ubijena manjeanje od 12 sati prije i da je riječ o američkom senatoru.

UTORAK Tijelo je pronađeno u jezercu na luksuznom terenu za golf. Žrtva je žena u pedesetim godinama. Ne samoo da je ubodena u oko nekakvim srebrnim šiljkomkom nego je i rastvorena poput purice na Danan zahvalnost­i. Ubojica je natopio žrtvinu odjeću izbjeljiva­čem pa nije ostalo mnogo dokaza.kaza. SRIJEDA Dvoje tinejdžera otkriva tijelo na parkirališ­tu, a ubrzo im se pridruži fotografgr­af slobodnjak poprišta zločina, koji kaže kako je za zločin čuo na policijsko­m radiju. Žrtvinovin­o je tijelo puno crva.

ČETVRTAK Tijelo je pronađeno u izgorjelom­elom autu koji se zabio u zaštitnu ogradu i zapalio.apalio. Međutim, ispostavi se kako je prije sudaraara bio u nesvijesti. Iako je žrtva pougljenje­na, Angela ga uspijeva identifici­rati na temelju RFID čipa iz inače rastaljene kreditne kartice.

PETAK Cestovni radnici koji su čistili odronron blata otkriju tijelo; žrtva je već bila mrtva, a odron je teško oštetio ostatke. No zahvaljuju­ći slomljenoj­omljenoj kosti, koja je zaliječena prije samo četirii godine desetljeći­ma starom tehnikom, identifici­rajuficira­ju žrtvu kao Lolu Marshall, osuđenu dilericu droge.oge.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia