24sata - Cafe 24

Ana se odbija vratvratit­i suprugu, koji je gotovo umaumalo nije ubio

-

PONEDJELJA­K Hilaria je jako umorna od putovanja. Žali se Juliánu da je NicNicolás pravo utjelovlje­nje vraga, da je zzao do srži. Hilaria kaže Juliánu kako je dobar predradnik te da ne bi trebao radraditi za tako lošu osobu.

UTORAK Alonso traži od Eugenije novac koji je imala zza pošiljku kakaa. Uviđa da ona taj novac nema i da strahuje kako će je on tužiti za neispunjen­jen obveze. Ona mu ipak kaže da imaim novac, da ga je namaknula prodajom zemlje na Haitiju, ali da je još na brodu, kojiko treba doći za dva dana. SRIJEDA TTrinidad i Miguel se sastaju. Miguel kaže TrinidaduT­rini da tunel vodi to mora, ali da je odron zemljez zatrpao izlaz. Trinidad ima rješenje. Adela dolazi u gostionicu po svojeg djeda. IsaIsabel je s Ayutunde.

ČETVRTAK Pazeći da ga Nicolás ne čuje, Felipe kažkaže kako moraju organizira­ti zabavu te da na nnjoj mora svirati Pimentelov bend. Nicolás ga pita što ga je navelo na to da promijenpr­omijeni mišljenje o njemu.

PETAK CaCandela izlazi iz jame uz Siervovu pomoć. FelipeF ulazi u Aninu sobu dok se ova odijeva uuz Pacinu pomoć. I Ani i Felipeu je neugodnneu­godno. Granados nakon nekoliko pića odlazi ocu Octaviju. Povjerava mu da pati jer ga je AAna napustila i sad živi s Felipeom RestrepomR­estrepom.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia