24sata - Cafe 24

Šeherezada i Onur čekaju drugo dijete

- Piše: TATJANA PACEK

Halit Ergenç (49) i Bergüzar Korel (36) nenamjerno su otkrili da očekuju drugo dijete. Izlazeći s proslave rođendana njihove prijatelji­ce Ayse Barim, Bergüzar je neuspješno torbicom skrivala trudnički trbuščić od fotoreport­era. Srca hrvatske publike osvojili su serijom “1001 noć”, koja se upravo reprizira na RTL Passion, a poslije toga smo ih gledali i u “Ranjenoj ljubavi”. Njihova ljubav se rodila na setu serije “1001 noć”. Tad 23-godišnja Bergüzar upoznala je 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi (35). Prve iskre su se javile na snimanjima, ali putovanje u Pariz 2008. godine je donijelo preokret u njihovu odnosu. Halit se nakon deset mjeseci rastao od Gizem, iako je ona tad bila trudna. Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila pobaciti. Bergüzar je zbog Halita ostavila tadašnjeg dečka, uz mnogo manje drame nego što je to bio Halitov razvod. Nakon okončane parnice Halit je bivšoj supruzi isplatio oko 250.000 turskih lira. Halit i Bergüzar vjenčali su se odmah nakon završetka serije. Obiteljski život nastavili su u jednom od prvih rezidencij­alnih naselja u Istanbulu, u vili od 150 četvornih metara. Sina Alija Bergüzar je rodila u veljači 2010., no naoko skladan brak pun je razmirica i ljubomorni­h ispada. S početkom snimanja serije “Sulejman Veličanstv­eni” počeli su problemi u njihovu braku. Na setu se kao Halitova partnerica pojavila prelijepa Meryem Uzerli u ulozi Hurem.

Njihove scene u kojima izmjenjuju nježnosti bile su dovoljne da Bergüzar izgubi živce, a mediji su počeli pisati i da se razvode, što se ubrzo ispostavil­o kao netočna informacij­a. No Bergüzar je izludila Halita i producente prisiljava­jući ih da joj daju bilo kakvu ulogu kako bi došla na set i vlastitim očima se uvjerila je li joj muž vjeran. Da doista u njihovu braku ima problema, potvrdio je i Halit Ergenc, i to potpuno neočekivan­o. U jednom je intervjuu otvoreno priznao da je njegova supruga ljubomorna, ali da to smatra normalnim jer glumcima nije lako podnijeti da njihovi partneri imaju ljubavne scene s drugim kolegama. Halit je tad priznao i da na Bergüzarin­u inicijativ­u odlaze bračnom terapeutu. No kad je Bergüzar počela snimati seriju “Karadayi” u kojoj joj je glumački partner bio Kenan Imirzaliog­lu, poznatiji kao Ezel, turski mediji dobili su materijal za pisati o tome kako Bergüzar ima čime uzvratiti Halitu za avanture s Meryem. Iako njihova navodna romansa nikad nije potvrđena, ozbiljno se pisalo o tome da se markantni Kenan, kojemu turski mediji tepaju da je njihov James Bond, svidio Bergüzar. U najmanju ruku, Halitu sigurno nije bilo ugodno čitati te natpise. U ljeto 2013. godine Turskom su harali prosvjedi protiv premijera Recepa Erdogana. U masi od nekoliko desetaka tisuća ljudi poznati je par izazvao najveće zanimanje. Bili su to, naravno, Halit i Bergüzar. Supružnici su se pridružili masi prosvjedni­ka i tako završili u medijima diljem svijeta. Halitova želja da prosvjeduj­e bila je potaknuta i time da je Erdogan zabranio golotinju u seriji “Sulejman Veličanstv­eni” te je oštro reagirao na sam sadržaj serije tvrdeći da narušava stoljetnu tradiciju i poimanje o značaju sultana Sulejmana. Koji mjesec kasnije ponovno se pisalo o Bergüzarin­im ispadima. Turski mediji pisali su kako joj smeta svaki Halitov pogled upućen drugoj ženi, no vrlo brzo njihov je brak opet postao idiličan. Lijepa Bergüzar našla si je novu zanimaciju. Sve češće se pojavljiva­la u medijima, besprijeko­rno dotjerana i lijepa, pa su je svako malo ispitivali o tajni njezina izgleda. Time je Halitu itekako, lukavo ženski, dala do znanja kakvo blago ima kod kuće. Medijima je do najsitnije­g detalja objašnjava­la kako vježba svaki dan, zdravo se hrani, njeguje se prirodnim preparatim­a, a i, govorila je, prepuna je pozitivne energije.

posvećujem organskoj hrani. Svake subote odlazim na tržnicu gdje kupujem voće, povrće i druge namirnice. Preferiram prirodne sokove i pijem mnogo vode u koju dodajem krastavac, mentu ili đumbir da ima bolju aromu. Reducirala sam večere. Izbacila nedavno laktozu iz menija - govorila je nedavno Bergüzar, a isto to ponavlja i danas.

No ovaj put povod za zdrav život nije ljubomora i ponovno osvajanje njezina supruga nego njezina želja da nova trudnoća prođe u zdravlju i veselju.

roditelji.

- Puno pažnje

 ??  ?? 1
1
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia