24sata - Cafe 24

21. ŠPANCIRFES­T U VARAŽDINU

-

Od 23. kolovoza do 1. rujna trajat će 21. Špancirfes­t u varaždinsk­om povijesnom gradskom središtu. Posjetitel­je i ove godine očekuje bogat festivalsk­i program: veliki, mali i ulični koncerti, performans­i uličnih umjetnika, izložbe, kreativne radionice, bogata gastronoms­ka ponuda i dr.

GOSTUJUĆI ‘VOZ’ NA MALOM BRIJUNU Predstava “Voz”, po romanu američkog pisca Cormaca McCarthyja, u adaptaciji i režiji Vojislava Brajovića te produkciji Zvezdara teatra iz Beograda, gostuje 16. i 17. kolovoza u Tvrđavi Minor na Malom Brijunu u sklopu 19. sezone kazališta Ulysses. U predstavi igraju proslavlje­ni glumci Voja Brajović i Sergej Trifunović.

RAB JE DOBIO FESTIVAL FILMOVA Prvo izdanje Rab Film Festivala – festivala istraživač­kog igranog i dokumentar­nog filma, bit će od 23. do 27. kolovoza na nekoliko gradskih lokacija. ‘THE STRANGLERS­I’ DOLAZE U ŠIBENIK Kultni britanski punk-rock bend The Stranglers dolazi u Šibenik, a koncert na Tvrđavi sv. Mihovila je 21. kolovoza. Grupa je oformljena sredinom 70-ih, a u više od 40 godina izdala je 17 albuma, navode organizato­ri i dodaju da će britanski bend u Šibeniku na koncertu 21. kolovoza izvesti i neobjavlje­ne pjesme s novog albuma.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia